Heinolan ja Coronarian välinen sopimus on allekirjoitettu 11.4.2017

11.4.2017

Erikoislääkäriksi Coronarialle!

Heinolan kaupunki on valinnut Coronarian erikoissairaanhoidon palveluntuottajaksi maaliskuussa. Sopimuksen tavoitteena on, että Heinolassa voidaan jatkossakin tarjota erikoissairaanhoidon palveluja kustannustehokkaasti ja nopeasti lähipalveluna omassa terveyskeskussairaalassa. Perusterveydenhuollon kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Alueella toimivia yksityisiä lääkäriasemia ja myös Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymää tiedotetaan vielä tarkemmin niistä erikoissairaanhoidon mahdollisuuksista, mitä Heinolan omassa terveyskeskussairaalassa jatkossa voidaan tuottaa.

Toiminta käynnistyy huhtikuun aikana Heinolassa ja kattaa erikoislääkäreiden vastaanotto- ja leikkauspalvelut. Sopimus on kolmivuotinen.

–Olemme erittäin iloisia, että pääsemme nyt huhtikuussa aloittamaan yhteistyön ja Heinolassa voidaan jatkossa tarjota erikoissairaanhoidon palveluita monella eri erikoisalalla, toteaa Heinolan johtava ylilääkäri Kirsi Timonen.

-Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään yhdessä Heinolan osaavan terveydenhuoltohenkilöstön kanssa. Luomme yhdessä toimintamallin, jossa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut yhdistyvät lähipalveluina asukkaiden parhaaksi. Coronarian tarjoamat palvelut Heinolassa ovat avoinna kaikille halukkaille valinnanvapauden perusteella, toteaa Coronarian erikoissairaanhoidon johtaja Ulla Näpänkangas.

Coronaria aloittaa erikoispoliklinikkatoiminnan huhtikuussa ja leikkaustoiminnan Valviran luvan saavuttua. Coronaria järjestää toiminnan käynnistyessä avoimien ovien päivän sekä yleisöluentoja, joista tiedotetaan tarkemmin terveyskeskuksessa ja Heinolan kaupungin sivustolla heinola.fi. Erikoissairaanhoidon asiakasneuvonta palvelee numerossa 020 780 6200 ja sähköpostiosoitteessa heinola@coronaria.fi.