Ilmakuva kaupungista

Tietoa yrityksestä

Coronaria analyysipalvelut

Coronaria Analyysipalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu yhtiö, joka tuottaa laadukkaita etäkonsultaatiopalveluja terveydenhuollon eri yksiköille, esimerkiksi lääkäriasemille, työterveyshuolloille ja terveyskeskuksille. Tuottamamme kokonaispalvelut ovat EKG-pitkäaikaisrekisteröinti, yöpolygrafia ja verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinti. Vahvuuksiamme ovat erittäin korkea laatu, potilasystävällinen palvelutuote ja kustannustehokas toimintamalli.

Coronaria Analyysipalveluiden ydinosaamista on nykyaikaisen teknologian keinoin parantaa terveydenhuollon tehokkuutta ja prosessien sujuvuutta. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa varustamme asiakkaamme tarvittavilla rekisteröintilaitteilla, toimitamme erikoislääkärin konsultaation kerätystä tietoaineistosta Internetin välityksellä ja laskutamme palvelusta käytön mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme ja heidän potilailleen mahdollisuuden saada käyttöönsä Suomen kokeneimpien erikoislääkäreiden konsultaatiolausunnot asuinpaikasta riippumatta.

Laaja asiakaskunta ympäri suomen

Coronaria Analyysipalvelut tuottaa vuosittain yli 35 000 lausuntoa yli 350 asiakkaalle ympäri Suomen. Lausujina meillä toimivat alansa kokeneimmat erikoislääkärit usealta eri erikoisalalta. Lausunnot toimitetaan asiakkaalle viiden arkipäivän kuluessa rekisteröintidatan vastaanottamisesta.

Polkkatukkainen nainen istuu konttorilla tietokoneen äärellä.

Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä

95 % asiakkaistamme suosittelevat yhteistyötä meidän kanssamme.

Asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä tuottamiimme palveluihin. Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti joka vuosi.

Työkaverit juttelevat ja nauravat työpöydän ääressä.

Coronaria Analyysipalveluiden arvot

  • potilaiden nopea ja luotettava diagnosointi
  • palveluiden saavutettavuus
  • potilasturvallisuus
  • tietoturva
  • asiakas- ja henkilötyytyväisyys
  • kustannustehokkuus
Naistyöntekijä istuu työpöydän äärellä ja näpyttelee tietokonetta.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronaria Analyysipalvelut Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka osoittaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden.