Mathilda Hall

Toimintaterapeutti (äitiyslomalla)

Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimipaikka: Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Helsinki – Malmi

Mathilda Hall työskentelee toimintaterapeuttina pääkaupunkiseudulla.


KUVAUS OSAAMISESTA

Olen aikaisemmin työskennellyt koulunkäyntiavustajana pienluokissa, joissa olen saanut kokemusta sekä osaamista kehitysvammaisten lasten kanssa työskentelemisestä sekä erilaisten oppimisvaikeuksien tuomista haasteista.

Mielestäni elämänlaadun kannalta on tärkeää saada tehdä sitä missä on hyvä ja sellaista mistä itse nauttii. Tässä me kaikki tarvitsemme joskus tukea ja ohjausta. Itselleni liike on ehdottomasti lääke. Tanssi sekä liike ovat tärkeä osa elämääni kuin myös matkustaminen ja eri kulttuureihin tutustuminen sekä niiden ymmärtäminen. Toimintaterapeuttina minua tukee vahvasti myös tanssin tuoma ymmärrys ja osaaminen kehosta sekä liikkumisesta ja siitä miten tärkeää on tuntea ja ymmärtää omaa kehoaan sekä omia rajojaan.

Uskon vahvasti erilaisuuden tärkeyteen ja vahvuuteen. Näen myös omien vahvuuksien tunnistamisen sekä itseensä luottamisen edellytyksenä kehittymiselle sekä oppimiselle. Näin on helpompi astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja haastaa itseään. Näissä asioissa pyrin tukemaan lasta toimintaterapiassa.

KOULUTUS
Toimintaterapeutti (Arcada) 2014