Pia Kelorita

Neuropsykiatrinen valmentaja

Kielitaito: Suomi

Toimipaikka: Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Helsinki – Malmi

Pia Kelorita työskentelee neuropsykiatrisena valmentajana pääkaupunkiseudulla.


KUVAUS OSAAMISESTA

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja valmistunut ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi eli coachiksi vuonna 2012. Lisäksi olen Huoli puheeksi (Hupu) -menetelmän kouluttaja. Olen työskennellyt vuodesta 1998 lasten ja nuorten, heidän vanhempiensa sekä verkoston kanssa lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa sekä koulukuraattorina. Olen päässyt hyödyntämään neuropsykiatrista osaamistani coachauksen lisäksi niin koulu- kuin lastensuojelutyössä. Olen ollut kehittämässä ja pitämässä ryhmiä nuorille, joilla on koulunkäyntivaikeuksia sekä nuorille aikuisille, joilla on erilaisia arjessa pärjäämisen haasteita.

Pidän työssäni tärkeänä aitoa kohtaamista ja kuulolla olemista. Jokaisessa ihmisessä on paljon hyvää. Koen tärkeänä auttaa asiakasta löytämään itsestään sekä elämästään hyviä asioita, joiden avulla on mahdollista päästä kohti uusia tavoitteita.

Sydäntäni lähellä on hevosten kanssa toimiminen, etenkin ratsain metsässä samoilu. Minulle tärkeää on perheeni kanssa yhdessä oleminen, niin arjessa kuin lomilla retkeilyn ja veneilyn merkeissä.