Sari Manninen

Toimintaterapeutti

Kielitaito: Suomi

Toimipaikka: Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Oulu

Sari Manninen toimii toimintaterapeuttina Kemin, Keminmaan, Iin, Haukiputaan, Oulun, Muhoksen, Vaalan, Utajärven ja Kärsämäen alueilla.


KUVAUS OSAAMISESTA

Olen työskennellyt koulumaailmassa lasten ja nuorten parissa 20 vuotta.

Toimintaterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2017. Toimintaterapeutin tehtävässä olen työskennellyt lasten- ja nuorisopsykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Lasten ja nuorten kanssa työskenneltäessä pidän erityisen tärkeänä yhteistyötä lapsen perheen ja muun verkoston kanssa. Minulla on kokemusta lasten ja nuorten neuropsykiatristen ja mielenterveyden häiriöiden kuntoutuksesta.

Minulle tärkeintä toimintaterapeutin työssä on asiakkaan yksiöllinen kohtaaminen ja luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen rakentaminen. Terapiaprosessi toteutuu asiakkaan mielenkiinnonkohteita ja vahvuuksia hyödyntäen hänen arjen ympäristöissään, jotta asiakkaan osallistuminen hänelle merkityksellisiin ja tarkoituksenmukaisiin toimintoihin mahdollistuu.
Vahvuutenani pidän jokaisen asiakkaan yksilöllistä kohtaamista ja aitoa arvostamista. Hyödynnän mielelläni terapiatyössäni omien harrastusteni kautta saamaani osaamista luonnon ja eläinten sekä valokuvaamisen parissa, aina kun se on asiakkaalle mielekästä ja tarkoituksenmukaista.

KOULUTUS

Toimintaterapeutti (AMK) 2017

GAS – Goal Attainment Scaling -koulutus 2017
Lapset puheeksi -koulutus 2016
Hallittu hoidollinen rajoittaminen 2011
Kasvatustieteen perusopinnot 1999