Asumis- ja hoivapalvelut

Enemmän aikaa ihmiselle

Olemme ikäihmisten, kehitysvammaisten sekä mielenterveysasiakkaiden asumispalveluiden edelläkävijä Suomessa.

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille tämä tarkoittaa kattavaa ja korkeatasoista palveluvalikoimaa eri tilanteissa oleville ihmisille. Olemme suunnitelleet palvelumme niin, että turhia kustannuksia ei synny ja palvelun taso pysyy korkeana. Seuraamme jatkuvasti niin henkilöstön kuin asiakkaidemme tyytyväisyyttä, ja reagoimme muutostarpeisiin nopeasti.

Asumis- ja hoivapalveluiden käyttäjänä pääset nauttimaan edistyksellisistä asumismuodoista ja palveluista, joissa hoivatyö perustuu aitoon välittämiseen. Meillä on aikaa ihmiselle. Se on ollut toimintamme sydän alusta saakka.

Aina oikea vaihtoehto omaan tai läheisen tilanteeseen

Asumis- ja hoivapalvelumme lähtevät aina asiakkaan omista tarpeista ja valinnoista. Palveluvalikoimamme on suunniteltu niin, että löydät niistä omaan tai läheisesi tilanteeseen ja toimintakykyyn sopivimman ja mieleisimmän vaihtoehdon.

CORONARIA KOTIKYLÄ ikäihmisille – KOTI asumista ja elämistä varten

Uusi Coronaria Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille.

Vanhuus on elämänvaihe, jonka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Arvostamme vanhuutta, joten loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä. Lue lisää Coronaria Kotikylästä.

tutustu palveluasumisen muotoihin tästä

Toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus

Arvomme