Ikäihmiset

hoivakotimme ikäihmisille ovat coronaria kotikyliä

Vanhuus on elämänvaihe, jonka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Arvostamme vanhuutta, joten loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

Coronarian Kotikylät ovat pieniä, tyypillisesti noin 30 asukkaan kodikkaita ja yksilöllisiä hoivakoteja. Pienuus tarkoittaa kodinomaisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä sitä, että jokainen asukas saa arvoistansa, yksilöllistä hoitoa. Coronaria Kotikylän arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus, joita toteutamme päivittäin arkisissa puuhissamme. Kullakin asukkaalla on oma oikea koti, jossa voi asua turvallisesti omilla ehdoillaan. Kotikylän jokainen koti on meille yhtä tärkeä: teemme niissä kaikissa työtä suurella sydämellä asiakkaidemme parhaaksi.

Lue lisää Coronaria Kotikylä -KONSEPTISTA

Coronarialla on yhteensä 19 Coronaria Kotikylä -hoivakotia ympäri Suomea!

Tutustu hoivakoteihimme

Coronarian Kotihoidon palvelut ikäihmisille

Coronaria tuottaa kotihoidon palveluita kolmella paikkakunnalla: Rovaniemellä, Kuusamossa ja Jyväskylässä. Kotihoidon palvelukokonaisuutemme muodostuu kotipalvelusta ja / tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen tason ja elämänhallinnan sekä pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja aktiviteetteja.

Lue lisää Kotihoidosta

Lue lisää Kotisairaanhoidosta

Tutustu Kotihoidon toimialueisiimme

Haluatko lisätietoa palveluasumisen kodeistamme?

Meillä on 43 hoivakotia ikäihmisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille eri puolella Suomea. Kysy vapaista paikoista tai palveluistamme! Jätä kysymyksesi ja yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.