Naislääkärin kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

Endokrinologi - tule kehittämään palveluita kanssamme!

Erikoislääkäri Työmahdollisuuksia lääkäreille

Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä endokrinologian palveluita kanssamme? Haemme nyt endokrinologia esimerkiksi pilotoimaan videovälitteistä vastaanottoa. Lääkärinä palvelet julkisen terveydenhuollon potilaita.

Endokrinologian erikoislääkärinä olet asiantuntijana mukana suunnittelemassa palveluita potilaan parhaaksi. Työparinasi tulee olemaan kokenut sairaanhoitaja, jolla on pitkä kokemus keskussairaalatason endokrinologiasta.

Kysyimme taannoin teiltä endokrinologeilta kokemuksianne ja ajatuksianne etätyöstä, ja saamissamme vastauksissa korostui kiinnostus etävastaanottoa kohtaan. Erityisesti kontrollikäynnit ja lyhyet voinnin tarkistukset sekä neuvominen ja ohjaus sopivat mielestänne hyvin etävastaanottona hoidettavaksi. Kaikki vastaajat suhtautuivat myönteisesti etävastaanottoon mm. siksi, että se toisi työpäiviin joustavuutta ja vaihtelua, mutta etätyömahdollisuuksia ei vaan aina ole ollut tarjolla.

Suurin osa kyselyyn vastanneista endokrinologeista kertoi olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä työelämäänsä. Tyytyväisyys työelämässä rakentuu kehittämismahdollisuuksista, hyvästä työyhteisöstä ja siitä, että omaa työtä ja työtehtäviä on mahdollista muokata itselle sopivaksi. Hyvä työyhteisö ja pätevät hoitajat ovat myös olennainen osa toimivaa arkea. Kaiken perustana on kokemus siitä, että oma työ on merkityksellistä.

Mitä?

Endokrinologin työtä, toiveesi mukaan etä- tai lähityötä tai näiden yhdistelmä.

Missä?

Etävastaanotto lääkärin kotoa käsin ja/tai lähityötä tilaaja-asiakkaan tiloissa.

Milloin?

Milloin sinulle sopisi?

Kenelle?

Endokrinologian erikoislääkärille, myös loppuvaiheen erikoistuvalle.

Heli Littunen, Coronaria.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Heli Littunen
Palvelupäällikkö
p. 043 200 6878
etunimi.sukunimi@coronaria.fi