Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Coronaria Seniorifysioterapia

Kampanja: Anna seniorille lahjaksi hyvinvointia ja huolenpitoa

On tärkeää pitää huolta iäkkäämmistä läheisistä ja tuttavista, sillä iän karttuessa keho kokee muutoksia muun muassa lihamassassa, ja nämä muutokset voivat altistaa esimerkiksi kaatumisille. Voimme auttaa ikääntyviä tuttaviamme jaksamaan omassa arjessaan aktiivisemmin, paremmin ja pidempään lahjoittamalla heille oman aikamme lisäksi huolenpitoa ja hyvinvointia fyysisen toiminkyvyn ylläpitämiseen. Coronarian Seniorifysioterapia on suunniteltu juuri iäkkäämmille ihmisille ja heidän tarpeensa huomioiden.

Seniorinainen ja naisfysioterapeutti katsovat toisiinsa ja hymyilevät.

Anna lahja jolla on merkitystä

Coronarian seniorifysioterapia on toimintakykyä ylläpitävää, kuntouttavaa ja ennaltaehkäisevää fysioterapiaa. Coronarian monipuoliset fysioterapiapalvelut on saatavilla lähes ympäri Suomen – löydät meidän seniorifysioterapian asiantuntijat jo yli 50 paikkakunnalta. Seniorin yksilölliset tarpeet määritetään alkukartoituksessa, jossa käydään kokonaisvaltaisesti läpi seniorin liikkumis- ja toimintakykyä haastattelemalla ja havainnoimalla sekä fysioterapeuttisia arviointimenetelmiä hyödyntäen.

Seniorifysioterapian alkukartoitus:

  • toimipisteissä 30€
  • kotiin tilattuna 65€.
Terapeutti kirjaa tietoja paperille kynällä.

Varaa aika alkukartoitukseen

Voit varata ajan seniorille alkukartoitukseen suoraan ajanvarauksestamme puhelimitse tai verkossa. P. 010 525 8801. Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. Verkosta:

Siirry nettiajanvaraukseen

Seniorinaiset ja seniorimiehet jumppaavat kuminauhalla.

Osta lahjakortti alkukartoitukseen toimipisteistämme

Voit myös ostaa lahjakortin alkukartoitukseen. Lahjakortit seniorifysioterapiaan voit ostaa suoraan toimipisteistämme.

Katso lähin toimipisteemme

HYVÄÄ ELÄMÄNLAATUA JA SUJUVAA ARKEA

Tavoitteenamme on mahdollistaa ikääntyvien ja muistisairaiden mahdollisimman hyvä elämänlaatu, aktiivinen rooli ja sujuva arki omassa elinympäristössään. Fyysisen kunnon kehittäminen kannattaakin aloittaa ennaltaehkäisevästi.