musta tausta

Black weeks tarjous

Hampaiden tehovalkaisu 199 €

Valmistaudu tulevaan juhlakauteen ja hanki hohtava hymy tarjoushintaan

Hampaiden tehovalkaisu 199 € koodilla BLACKWEEKS

Hampaiden valkaisu on helppo tapa kirkastaa tummentuneet hampaat ja saada kirkas hymy! Tehovalkaisu on hellävarainen valkaisu, joka sopii hyvin myös ensimmäiseksi valkaisuksi. Tehovalkaisu on kevytvalkaisua tehokkaampi ja antaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen. Valkaisua tehostetaan valolla ja merkittäviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla.

Varaa aika tehovalkaisuun helposti netistä valitsemalla nettiajanvarauksesta palveluksi valkaisu, BlancOne Touch tai valkaisu, Opalescense boost.


balck weeks tarjous

KAMPANJAN TIEDOT

Hampaiden valkaisu tulee tehdä aina terveeseen suuhun, eli jos et ole yli vuoteen käynyt hammastarkastuksessa, suosittelemme tarkastamaan hampaat ensin. Hammaskiven poisto tulee olla tehtynä edellisten 6 kk sisällä ennen valkaisua. Jos haluat varata ajan myös hammaskiven poistoon, voit varata valkaisuajan aikaisintaan viikon päähän siitä. Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.


Tarjous on voimassa 29.11. mennessä varatuille ajoille. Tarjous tulee hyödyntää ennen 31.1.2022 eli voit varata ajan jopa tammikuulle asti, kunhan aika on varattu 29.11. mennessä. Tarjous koskee hampaiden tehovalkaisua kaikissa toimipaikoissa paitsi Haminassa, Kotkassa ja Nummelassa. Tehovalkaisun normaalihinta on alk. 235 €.

Jokaisen käynnin yhteydessä laskutetaan 4€ Kanta-maksu tietojen siirrosta Kanta-palveluun. Lisäksi toimistomaksu 8€ peritään käynnistä klinikoilla, joissa on asiakasvastaanotto.

Ajanvaraus helposti netissä tai puhelimessa

Voit varata ajan netissä helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä, joten jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä lähimpään hammasklinikkaasi. Mainitse puhelimessa tarjouksesta. Katso hammasklinikoiden yhteystiedot täältä.


Lue lisää hampaiden valkaisusta