Jännittääkö suakin?

Jännittääkö suakin? Et ole yksin. Me ymmärrämme, että hammaslääkärikäynnit voi jännittää tai jopa pelottaa. Osaamme kohdata kaikenlaiset asiakkaat ja meillä tiedät koko ajan mitä tapahtuu, huomioimme tunteesi. Tule huoleti.

Jos hammaslääkärikäynti jännittää tai pelottaa, voit varata ajan jännittäjän tai pelokkaan hammastarkastukseen. Näin tieto välittyy sinua hoitavalle hammaslääkärille ja tunteesi voidaan ottaa huomioon hoidossa sekä sen suunnittelussa.

Hammastarkastus jännittäjälle tai pelokkaalle

Ensin hoidetaan hammaslääkäripelko ja sitten vasta hampaat. On tärkeää, että hammaslääkärillä on tieto jännityksestäsi tai pelostasi ennen hoidon alkamista. Jännityksestä tai pelosta ääneen kertominen voi myös helpottaa tunnettasi, jolloin hoitoa on helpompi alkaa tekemään.

Hammastarkastuksessa tutkitaan suun terveys, hampaiden, ikenien ja suunpohjan kunto, kielen ja limakalvojen kunto sekä purenta ja leukanivelen toiminta. Jännityksen tai pelon helpottamiseksi hammaslääkäri voi halutessasi kertoa hoidon etenemisestä, jolloin tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tarkastuksessa otetaan tarvittaessa röntgenkuvat, joista pystytään hyvissä ajoin havaitsemaan hampaiden alta tai väleistä kariesta, reikiintymistä tai tulehduksia, joita ei paljaalla silmällä näe. Hammastarkastuksessa tulisi käydä säännöllisesti 1-2 vuoden välein.

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika netissä tai soittamalla

Voit varata ajan helposti netissä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Valitse asiakkuudeksi itsemaksavat asiakkaat ja palveluksi hammastarkastus jännittäjälle tai pelokkaalle.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, soita lähimmälle hammasklinikalle. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä. Löydät toimipaikkojen yhteystiedot täältä >

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Meillä voit maksaa hammashoitokäyntisi joustavasti myöhemmin Svea-laskun tai Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme

Asiakkaamme kiittävät

"Olen entinen hammaslääkäripelkoinen. Teidän ansiostanne en enää ole."

"Henkilökunta sopivan rempseää, hoitovaiheiden kertominen asiakkaalle kiitettävää ja asiakkaan huomioiminen huippua!"

"Minua hoitaneet hammaslääkäri ja hammashoitaja olivat aivan mielettömiä. Hammaslääkäritilanteet jännittävät minua, mutta työntekijänne pitivät minusta huolta täydellisesti. Lopputulos myös mahtava. Täysin ensiluokkaista palvelua molemmilta. Lämmin kiitos teille!"

Lue lisää hammaslääkäripelosta

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Asiakkaana hammasklinikalla

"Minulla on ollut kova hammaslääkäripelko. Nyt kun olen tullut Coronarialle hammashoitoon, pelko on hälventynyt. Tänä päivänä en enää pelkää tulla hammaslääkäriin".

Katso videolta asiakkaidemme kertomana, millaista on hoidattaa suun ja hampaiden terveyttä hammasklinikoillamme.

Varaa aika