Me ihmiset olemme yleensä parhaimmillamme hymyillessämme. Ja mikä parasta: hymy saa usein palkaksi hymyn. Jos sinusta hymysi esteenä ovat värjäymät hampaissa tai värisävy, asialle voi ja kannattaa tehdä jotain. Tule sellaisena kuin suusi on. Hymyillään kun tavataan!

Hampaiden valkaisu nyt 199 €

Hampaiden valkaisu – kun haluat kirkastaa hymyäsi

Valkaisu kirkastaa hymyn, on hellävarainen ja sopii myös herkille hampaille. Valkaisuainetta annostellaan useamman kerran vastaanottokäynnin aikana ja valkaisua tehostetaan valolla. Valkaisumenetelmänä on BlancOne Touch, Riihimäellä ja Kemissä Opalescence.

Hampaiden tehovalkaisu nyt 289 €

Hampaiden tehovalkaisu – kun haluat selkeämmän sävymuutoksen hymyllesi

Tehovalkaisu sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, joille halutaan selkeämpi sävymuutos. Valkaisuainetta annostellaan useamman kerran vastaanottokäynnin aikana ja valkaisua tehostetaan valolla. Valkaisumenetelmänä on BlancOne Ultra.

tarjouksen tiedot

Tarjous voimassa 11.4.-31.5. aikana varatuille ajoille, voit ajoittaa käynnin 31.7.2023 asti. Voimassa kaikilla muilla hammasklinikoilla paitsi Haminassa, Jyväskylässä, Laukaassa ja Tampereella. Riihimäellä ja Kemissä on saatavilla hampaiden valkaisu, ei tehovalkaisua. Aikoja on saatavilla rajoitetusti.

Hinnat sisältävät Kanta- ja klinikkamaksun. Valkaisun normaalihinta on 259-266 € ja tehovalkaisun 355-362 € sisältäen Kanta- ja klinikkamaksun.

Hammaslääkäri katsoo potilasta hammaslääkärin huoneessa.

Ennen hampaiden valkaisua

Valkaisu tulee tehdä terveeseen suuhun. Jos et ole käynyt yli vuoteen hammastarkastuksessa, suosittelemme tarkastamaan hampaat ensin. Hammaskivi tulee olla poistettuna ennen valkaisua.

Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Varaa aika

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika netissä

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa netistä, soita lähimmälle hammasklinikalle. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä. Katso hammasklinikoiden yhteystiedot tästä >

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Meillä voit maksaa hammashoitokäyntisi joustavasti myöhemmin Svea-laskun tai Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme

maksuton valkaisukonsultaatio

Oulu 2.5. ja Helsinki 9.5.

Mietityttääkö hampaiden valkaisu? Tervetuloa maksuttomaan valkaisukonsultaatioon Ouluun 2.5. ja Helsinkiin 9.5.

Selvitä sinulle sopivin valkaisumenetelmä maksutta tai kirkasta hymysi saman tien. Tule paikalle ajanvarauksella tai ilman ja valitse sinulle sopivin palvelu:

  • Maksuton valkaisukonsultaatio
  • BlancOne Click kevytvalkaisu 85€ (norm. 106,9€)

Selvittämällä sinulle sopivimman valkaisun maksuttomassa konsultaatiossa 2.5. tai 9.5., ehdit vielä varata ajan tarjoushintaiseen valkaisuun tai tehovalkaisuun.