Suoristusta vaille valmis hymy?

Maksuton Invisalign-konsultaatio

Me ihmiset olemme yleensä parhaimmillamme hymyillessämme. Ja mikä parasta: hymy saa usein palkaksi hymyn. Jos sinusta hymysi esteenä ovat vinot tai harvat hampaat, asialle voi ja kannattaa tehdä jotain. Tervetuloa maksuttomaan Invisalign-konsultaatioon Tampereelle!

Invisalign on nopea ja huomaamaton oikomishoitomenetelmä, joka mahdollistaa kauniin hymyn helposti ja vaivattomasti. Invisalign-oikomishoidossa asiakkaalle tehdään hampaisiin huomaamattomat muoviset oikomiskalvot, joiden avulla hampaiden pienet asentovirheet oikenevat helposti.

Maksuton invisalign-konsultaatio 31.5. klo 16-19

Aika: keskiviikko 31.5.2023 klo 16-19
Paikka: Coronaria Hammasklinikka Tampere, Keskustori 1 A 5, 3. kerros, 33100 Tampere, p. 010 197 033

Tervetuloa maksuttomaan Invisalign konsultaatioon Tampereen Hammasklinikalle. Konsultaatiossa hammaslääkäri Nawfal Hassab kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen Invisalign-oikomista varten. Hoitoon sitoutuneet saavat valita -20% alennuksen hoidosta tai retentiokalvot veloituksetta.

Varaa aika ennakkoon tai tule paikalle ilman ajanvarausta.

Maksuton Invisalign-konsultaatio voimassa 31.5.2023 tehdyille konsultaatioille.

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika tai tule ilman ajanvarausta

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon netissä tai puhelimitse p. 010 197 033. Varatessasi ajan netissä, valitse asiakkuudeksi itsemaksavat asiakkaat ja palveluksi konsultaatio, Invisalign-oikomishoito.

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Voit maksaa hammashoitosi heti tai joustavasti pidennetyn maksuajan kanssa Svea-laskun tai Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Lue lisää

"Arvostan työssäni potilasystävällisyyttä ja huomioin aina potilaan toiveet hoidon suhteen. Vastaanotollani hoidan potilaita huolellisesti ja rennolla otteella.

Osaamisaluettani on erityisesti esteettinen hammashoito, implanttihoito, monipuolinen protetiikka (mm. kruunut, sillat, laminaatit, irtoproteesit ja implanttikruunut) sekä perushammashoito (paikkaukset, juurihoidot, iensairauksien hoito ja purennan kuntoutus). Käyn useamman kerran vuodessa koulutuksissa, sillä haluan tarjota potilailleni mahdollisimman ajankohtaista tietotaitoa."

Hammaslääkäri Nawfal Hassab

Invisalign-oikomishoito

Invisalign-oikomishoitoa voidaan käyttää hampaiden ahtauden korjaamiseen ja hampaiden asentovirheiden korjaamiseen. Kalvoilla voidaan esimerkiksi pienentää isoja hammasvälejä tai korjata avo- tai ristipurentaa. Invisalign-oikomiskalvoilla voidaan korjata sekä ylä- että alahampaiden asentoa, ja tulokset voi huomata jopa kahden kuukauden kuluessa.

Invisalign-oikomishoito voidaan aloittaa terveeseen suuhun. Hoito alkaa konsultaatiokäynnillä, jossa hammaslääkäri kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen. Ennen hoidon aloitusta otetaan koko leuan röntgenkuva ja tarvittaessa hoidetaan hampaiden paikkaukset sekä muu mahdollinen perushoito. Hoidon aikana saat yksilölliset, läpinäkyvät oikomiskalvot, joita pidetään hampaiden päällä yötä päivää. Kalvot ovat irrotettavat, joten saat ne helposti pois suusta, ja voit syödä ja juoda normaalisti koko hoidon ajan.

Oikomiskalvot tehdään juuri sinun hampaillesi sopiviksi, joten ne istuvat hampaidesi päälle kuin läpinäkyvä suoja. Kiskojen vaihtoväli ja hoidon pituus määräytyvät yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Saat kerralla useamman kiskoparin mukaasi, joten voit vaihtaa kalvoja helposti, olitpa missä päin maailmaa. Hammaslääkärin tekemissä kontrolleissa käydään noin 6-8 viikon välein.