Suoristusta vaille valmis hymy?

Maksuton konsultaatio Jyväskylässä

Me ihmiset olemme yleensä parhaimmillamme hymyillessämme. Ja mikä parasta: hymy saa usein palkaksi hymyn. Jos sinusta hymysi esteenä ovat vinot tai harvat hampaat, asialle voi ja kannattaa tehdä jotain. Tervetuloa maksuttomaan kalvo-oikomisen konsultaatioon Jyväskylään!

Kalvo-oikominen on nopea ja huomaamaton oikomishoitomenetelmä, joka mahdollistaa kauniin hymyn helposti ja vaivattomasti. Kalvo-oikomishoidossa asiakkaalle tehdään hampaisiin huomaamattomat muoviset oikomiskalvot, joiden avulla hampaiden pienet asentovirheet oikenevat helposti.

Maksuton kalvo-oikomisen konsultaatio 30.6. asti

Tervetuloa maksuttomaan kalvo-oikomisen konsultaatioon Coronaria Hammasklinikka Jyväskylään. Konsultaatiossa hammaslääkäri Jenni Kuttila-Saari kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen kalvo-oikomista varten.

Maksuton konsultaatio 30.6.2023 asti.

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon netissä tai puhelimitse p. 040 186 9514.

Varatessasi ajan netissä, valitse asiakkuudeksi itsemaksavat asiakkaat ja palveluksi konsultaatio, kalvo-oikomishoito. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, soita hammasklinikalle.

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Voit maksaa hammashoitosi heti tai joustavasti pidennetyn maksuajan kanssa Svea-laskun tai Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Varaa aika

"Olen valmistunut hammaslääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2017. Valmistumisen jälkeen olen toiminut terveyskeskuksissa Laukaassa ja Konnevedellä. Tämän jälkeen siirryin yksityispuolelle, jossa syvennyin kalvo-oikomiseen ja esteettiseen hammashoitoon. Osaamistani ovat kalvo-oikominen, parodontologinen hoito, juurihoidot, purentaongelmat ja kasvokipu, iäkkäiden hammashoito sekä esteettinen hammashoito. Lisäksi teen Jyväskylän palvelusetelihammashoitoa.

Tavoitteeni hammaslääkärinä on, että asiakkaillani on kestävä ja kaunis hymy sekä terve suu. Hyvä suun terveys kuuluu myös iäkkäille ja siksi onkin tärkeää panostaa myös heidän hammashoitoon. Suun terveys kun on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia."

Hammaslääkäri Jenni Kuttila-Saari

Kalvo-oikomishoito

Kalvo-oikomishoitoa voidaan käyttää hampaiden ahtauden korjaamiseen ja hampaiden asentovirheiden korjaamiseen. Kalvoilla voidaan esimerkiksi pienentää isoja hammasvälejä tai korjata avo- tai ristipurentaa. Oikomiskalvoilla voidaan korjata sekä ylä- että alahampaiden asentoa, ja tulokset voi huomata jopa kahden kuukauden kuluessa.

Oikomishoito voidaan tehdä terveeseen suuhun. Hoito alkaa konsultaatiokäynnillä, jossa hammaslääkäri kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen. Ennen hoidon aloitusta otetaan koko leuan röntgenkuva ja tarvittaessa hoidetaan hampaiden paikkaukset sekä muu mahdollinen perushoito. Hoidon aikana saat yksilölliset, läpinäkyvät oikomiskalvot, joita pidetään hampaiden päällä yötä päivää. Kalvot ovat irrotettavat, joten saat ne helposti pois suusta, ja voit syödä ja juoda normaalisti koko hoidon ajan.

Oikomiskalvot tehdään juuri sinun hampaillesi sopiviksi, joten ne istuvat hampaidesi päälle kuin läpinäkyvä suoja. Kalvojen vaihtoväli ja hoidon pituus määräytyvät yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Saat kerralla useamman kalvon mukaasi, joten voit vaihtaa niitä helposti, olitpa missä päin maailmaa. Hammaslääkärin tekemissä kontrolleissa käydään noin 6-8 viikon välein.