Sininen tausta ja suuikoni.
Sininen tausta ja suuikoni.

Maksuton kalvo-oikomisen konsultaatio

Me ihmiset olemme yleensä parhaimmillamme hymyillessämme. Ja mikä parasta: hymy saa usein palkaksi hymyn. Jos sinusta hymysi esteenä ovat vinot tai harvat hampaat, asialle voi ja kannattaa tehdä jotain. Tervetuloa maksuttomaan kalvo-oikomisen konsultaatioon.

Kalvo-oikominen on nopea ja huomaamaton oikomishoitomenetelmä, joka mahdollistaa kauniin hymyn helposti ja vaivattomasti. Kalvo-oikomishoidossa hampaisiin tehdään huomaamattomat muoviset oikomiskalvot, joiden avulla hampaiden pienet asentovirheet oikenevat helposti.

Varaa aika maksuttomaan kalvo-oikomisen konsultaatioon

Tervetuloa maksuttomaan kalvo-oikomisen konsultaatioon, jossa kartoitetaan suun tilanne ja arvioidaan hoidon tarve kalvo-oikomista varten.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon 30.11. mennessä, käynti tulee ajoittaa 31.12.2023 mennessä. Maksuton konsultaatio voimassa seuraavissa toimipisteissä: Helsinki (Kalevankatu & Tilkka), Jyväskylä, Laukaa, Oulu (Limingantulli & Zeppelin).

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika

Voit varata ajan netissä tai soittamalla. Varatessasi ajan netissä, valitse kategoria Kampanjat ja palvelu Kampanja kalvo-oikomisen konsultaatio. Jos sopivaa aikaa ei löydy netistä, kysy sopivaa aikaa lähimmältä hammasklinikalta. Toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Joustoa maksamiseen

Voit maksaa hammashoitosi heti tai joustavasti pidennetyn maksuajan kanssa Svea-laskun tai Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Lue lisää maksutavoista

Kalvo-oikomishoito

Kalvo-oikomishoitoa voidaan käyttää hampaiden ahtauden korjaamiseen ja hampaiden asentovirheiden korjaamiseen. Kalvoilla voidaan esimerkiksi pienentää isoja hammasvälejä tai korjata avo- tai ristipurentaa. Oikomiskalvoilla voidaan korjata sekä ylä- että alahampaiden asentoa ja tuloksia voi huomata jopa kahden kuukauden kuluessa.

Oikomishoito voidaan tehdä terveeseen suuhun. Hoito alkaa konsultaatiokäynnillä, jossa hammaslääkäri kartoittaa suun tilanteen ja arvioi hoidon tarpeen. Ennen hoidon aloitusta hoidetaan mahdolliset hampaiden paikkaukset sekä muu mahdollinen perushoito. Hoidon aikana saat yksilölliset, läpinäkyvät oikomiskalvot, joita pidetään hampaiden päällä yötä päivää. Kalvot ovat irrotettavat, joten saat ne helposti pois suusta ja voit syödä ja juoda normaalisti koko hoidon ajan.

Oikomiskalvot tehdään juuri sinun hampaillesi sopiviksi, joten ne istuvat hampaidesi päälle kuin läpinäkyvä suoja. Kalvojen vaihtoväli ja hoidon pituus määräytyvät yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan. Saat kerralla useamman kalvon mukaasi, joten voit vaihtaa niitä helposti. Hammaslääkärin tekemissä kontrolleissa käydään noin 6-8 viikon välein.