Miks suulle käy aina näin?

Miks suulle käy aina näin?

Miksi reikiä yhä vain tulee ja miten kierteen voisi katkaista? Millainen hammastahna tukisi sinun suusi terveyttä parhaiten? Tulisiko hammasväliharjaa käyttää? Narskutteletko ja hyötyisitkö purentakiskosta? Olisiko sinun tärkeää välttää hapollisia juomia hammaskiilteen eroosion vuoksi? Kysy hammaslääkäriltä!

Jokainen suu on erilainen. Kuten sama lääke ei sovi kaikille, sinun suusi saa parhaan hyödyn yksilöllisistä, juuri sinulle sopivista hammashoidon ohjeista. Jokapäiväinen hampaiden kotihoito on suun terveyden ylläpidon kannalta tärkeintä.

Jos sinua askarruttaa jokin suussasi, kannattaa asia ottaa puheeksi hammaslääkärin kanssa. Hän on sinun suusi asiantuntija ja voi auttaa sinua hoitamaan suutasi juuri sinulle sopivalla tavalla. ​

Hyödynnä korotettu Kela-korvaus – hammastarkastus nyt 59 €

Hammastarkastus on tärkeä tutkimus, jossa suusi terveys kartoitetaan perusteellisesti ja jonka pohjalta voidaan katsoa juuri sinulle sopivat hoito-ohjeet. Tarvittaessa lisämaksusta otetaan röntgenkuvat, joista pystytään hyvissä ajoin havaitsemaan hampaiden alta tai väleistä kariesta, reikiintymistä tai tulehduksia, joita ei paljaalla silmällä näe. Suulla on väliä, koska sinulla on väliä.

Varaa aika hammastarkastukseen 29.2. mennessä, voit ajoittaa käynnin 31.3.2024 asti. Voimassa kaikilla muilla Coronaria Hammasklinikoilla paitsi Hyrylässä ja Kuusamossa. Hinta 59 € on omavastuuosuus Kela-korvauksen jälkeen ja sisältää palvelumaksun 19,90 €. Palvelumaksu peritään enintään viisi kertaa kalenterivuodessa. Mahdolliset röntgenkuvat otetaan lisämaksusta.

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Varaa aika netissä tai soittamalla

Voit varata ajan helposti netissä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Valitse Kampanjat ja Hammastarkastus 59 €.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, soita lähimmälle hammasklinikalle. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Löydät toimipaikkojen yhteystiedot täältä >

Varaa aika

Mies ja nainen ulkona hymyilevät toisilleen.

Maksa hammashoitosi myöhemmin

Meillä voit maksaa hammashoitokäyntisi joustavasti myöhemmin Svea-laskun tai Resurs Bankin tarjoaman Coronaria-tilin avulla. Coronaria-tilillä saat jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Meillä käy myös Edenred, Epassi ja Smartum.

Lue lisää maksutavoistamme

Joko luit nämä?

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Asiakaskokemuksia

Katso videolta asiakkaidemme kertomana, millaista on hoidattaa suun ja hampaiden terveyttä hammasklinikoillamme.

Varaa aika