hammaslaakari ja hammashoitaja ja asiakas

Töihin Coronaria Hammasklinikalle

Töitä toiveiden mukaan

Oletko suun terveydenhuollon kokenut konkari tai nouseva tähti? Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia hammaslääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa – suuhygienistejä, hammashoitajia sekä välinehuoltajia – positiiviseen, energiseen joukkoomme!

Coronaria Hammasklinikka tarjoaa sinulle työn, jossa toiveesi huomioidaan. Olipa mielessäsi kokopäivätyö vakituisessa paikassa tai yksittäiset työvuorot, meillä pääset vaikuttamaan joustavasti työaikoihisi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Henkilöstötyytyväisyys

Tyytyväisten asiakkaidemme lisäksi myös työntekijämme viihtyvät Coronaria Hammasklinikoilla. Vuoden 2021 henkilöstötyytyväisyys oli 4,1 asteikolla 1-5.

Meillä hammasklinikalla on lämmin ja iloinen ilmapiiri, työskentely joustavaa, kollegiaalista, innostavaa ja tukea saa aina tarvittaessa. Meiltä löytyy parhaimmat hoitajat, ja joka aamu on mukava tulla töihin.

Hammaslääkäri Elina, Coronaria Hammasklinikka Zeppelin ja Limingantulli

Suun terveys lukuina

250

asiantuntijaa

15

hammasklinikkaa

25

kuntakumppania

4/5

henkilöstötyyytyväisyys

Potilas katsoo peilistä hampaiden valkaisun lopputulosta yhdessä hammaslääkärin ja hammashoitajan kanssa.

Aidot vaikuttamismahdollisuudet

Työntajana olemme sopivan kokoinen yritys: meillä yhdistyy suurten yritysten tarjoamat laajat työmahdollisuudet sekä pienten yritysten ketteryys, jossa johto on lähellä ja asioihin pystyy aidosti vaikuttamaan.

Järvimaisema ja avainlippu ylhäältä kuvattuna.

Olemme 100% kotimainen yritys

Tuottamistamme palveluista ja tekemästämme työstä hyödymme siis me kaikki.

Katso avoimet työpaikat tai jätä yhteydenottopyyntö

Mikäli kiinnostuit työmahdollisuuksistamme, katso alta kaikki Coronarian avoimet työpaikat, mistä löydät myös suun terveydenhuollon mahdolliset avoimet paikat.

Voit myös jättää meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, olemme sinuun pian yhteydessä. Mikäli mieluista avointa työpaikkaa ei löydy, jätä yhteystietosi myös siinä tapauksessa – jutellaan uratavoitteistasi sekä työhön liittyvistä toiveistasi lisää!

Haluatko jutella uramahdollisuuksistasi meillä?

Jätä yhteystietosi rekrytointiin

Tutustu alta, millaista meillä on työskennellä