Nainen katsoo aurinkoon ja hymyilee

Hohtava hymy kesäksi

Hampaiden valkaisu on helppo ja turvallinen tapa kirkastaa tummentuneet hampaat ja saada kaunis hymy. Hyödynnä tarjouksemme ja varaa aika hampaiden valkaisuun – hanki hohtava hymy kesäksi!

Kevytvalkaisu 79 €

Kevytvalkaisu on erittäin hellävarainen ja nopea valkaisumenetelmä, jolla saadaan kirkastettua hymy vain kymmenessä minuutissa. Sopii hyvin herkille tai luonnostaan vaaleille hampaille sekä ylläpitohoidoksi. Valkaisua tehostetaan valolla. Toimenpide voidaan toistaa useita kertoja vuodessa ja se voidaan tehdä esimerkiksi hammaskiven poiston yhteydessä.

Tehovalkaisu 149 €

Hampaiden tehovalkaisu on hellävarainen, kevytvalkaisua tehokkaampi valkaisumenetelmä, joka antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen. Lopputulos on luonnollinen. Valkaisuainetta annostellaan useamman kerran vastaanottokäynnin aikana ja valkaisua tehostetaan valolla. Valkaisuun varataan aikaa noin yksi tunti ja valkaisu sopii myös herkille hampaille.

Kampanjan tiedot ja ehdot

Tarjous voimassa 31.5. mennessä varatuille ajoille. Tarjous tulee hyödyntää ennen 31.7.2022 eli voit varata ajan jopa heinäkuulle asti, kunhan aika on varattu toukokuun loppuun mennessä.

Tehovalkaisu (norm. 235€) on saatavilla kaikilla Hammasklinikoilla paitsi Haminassa. Kevytvalkaisu (norm. 85€) on saatavilla kaikilla Hammasklinikoilla paitsi Haminassa, Kemissä, Nummelassa ja Tampereella.

Jokaisen käynnin yhteydessä laskutetaan 5€ Kanta-maksu tietojen siirrosta Kanta-palveluun. Lisäksi toimistomaksu 9€ peritään käynnistä klinikoilla, joissa on asiakasvastaanotto.

Potilas katsoo peilistä hampaiden valkaisun lopputulosta yhdessä hammaslääkärin ja hammashoitajan kanssa.

Huomioithan ennen hampaiden valkaisua

Valkaisu tulee tehdä aina terveeseen suuhun. Jos et ole käynyt yli vuoteen hammastarkastuksessa, suosittelemme tarkastamaan hampaat ensin.

Hammaskiven poisto tulee olla tehtynä 6kk sisällä ennen valkaisua. Jos käyt tehovalkaisussa ja haluat varata ajan myös hammaskiven poistoon, voit varata valkaisuajan aikaisintaan viikon päähän siitä. Kevytvalkaisu voidaan tehdä hammaskiven poiston yhteydessä ja voit varata niihin peräkkäiset ajat.

Valkaisua ei tehdä alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville.

Varaa aika valkaisuun

Lähikuva naisesta pitämässä puhelinta kädessä.

Ajanvaraus netissä

Voit varata ajan netissä helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä lähimpään hammasklinikkaasi. Muistathan mainita puhelimessa tarjouksesta. Katso hammasklinikoiden yhteystiedot klikkaamalla tästä.

Varaa aika valkaisuun