Erikoissairaanhoito

Korkeatasoista hoitoa lähellä potilasta

Me Coronarialla olemme erikoissairaanhoidon erikoisosaajia. Kokemuksemme suomalaisessa erikoissairaanhoidossa on synnyttänyt näkemystä, jonka jaamme mielellään kanssasi. Kerro meille tarpeesi ja ratkotaan. Konsteja meiltä löytyy ja olemme myös hyviä tunnistamaan niistä juuri sinulle sopivat. Voimme tukea lyhyt- tai pidempiaikaisissa ammattilais- ja palvelutarpeissa. Tai rakentaa kokonaisvaltaisemman kumppanuuden. Tuotamme erikoissairaanhoitoa asiakkaidemme tiloissa ympäri Suomen ja palvelemme potilaita myös omilla tähystys- ja uniklinikoillamme.  

Minkälainen erikoistehtävä sinulla olisi meille? 

Katso yhteystietomme, tai vastaa muutamaan lyhyeen kysymykseen, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit myös jättää meille perinteisen yhteydenottopyynnön.

  • Tutustu yhteystietoihimme
  • Vastaa muutamaan kysymykseen ja jätä kohdennettu yhteydenottopyyntö
  • Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella

Valitse alta sopiva aihealue ja lue lisää.

Kumppanuutemme vie sinut aina askeleen edemmäs.

Niina Lindfors, erikoissairaanhoidon liiketoimintajohtaja ja rekrytointijohtaja

Ilmakuva metsämaisemasta, jonka keskellä järvi ja kuvan päällä avainlippu.

Olemme 100 % suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.