Iäkäs mieslääkäri katsoo kohti stetoskooppi kaulassa.

Erikoissairaanhoidon palvelut

Korkeatasoista hoitoa lähellä potilasta

Mielestämme ihmisten tulisi saada korkeatasoista erikoissairaanhoitoa mahdollisimman lähellä kotiaan. Olemme luoneet palvelukokonaisuuksia, joiden avulla voimme varmistaa nopean hoitoon pääsyn sekä korkealaatuisen diagnostiikan ja hoidon kustannustehokkaasti. Olemme luotettava julkisen sairaanhoidon kumppani ja toimimme yhteistyössä hyvinvointialueiden ja sairaanhoitopiirien kanssa.

Erikoislääkäreidemme asiantuntemus on kaikkien suomalaisten ulottuvilla. Tuomme useiden erikoisalojen asiantuntemuksen lähipalveluksi etäälle isoista sairaaloista. Digitaalinen lähipalvelumme täydentää terveyskeskusten osaamista mm. verkon välityksellä tapahtuvalla, helposti saatavilla olevalla erikoislääkärikonsultaatiolla.


Miehen rintakehä, johon kiinnitetty EKG mittauslaitteet.

Analyysipalvelut

Coronaria Analyysipalvelut Oy on Suomen johtava etäkonsultaatioiden tuottaja

Korkeatasoiseen palveluvalikoimaan kuuluvat EKG-pitkäaikaisrekisteröinnit, yöpolygrafia ja verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinti. Analyysipalvelut on suunnattu terveydenhuollon eri yksiköille, esimerkiksi lääkäriasemille, työterveyshuolloille ja terveyskeskuksille.

Lue lisää


Coronaria Diagnostiikan välineistöä lähikuvassa.

Diagnostiikkapalvelut

Patologian alan palvelut valtakunnallisesti

Tarjoamme patologian alan laboratorio- ja tutkimuspalveluita sekä kohdunkaulan syövän seulontapalveluita valtakunnallisesti yksityisille ja julkisille terveydenhuollon toimijoille.

Lue lisää


Vanha mies istuu kotona läppärin äärellä, jossa näkyy naislääkäri.

Etävastaanottopalvelut

Etäpalvelut vahvistavat perinteistä lähipalvelua

Meillä Coronarialla on runsaasti kokemusta etävastaanotoista, joita teemme kymmenissä terveyskeskuksissa. Palvelumallimme muokkautuu tilaajan tarpeiden mukaisesti perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidon eri erikoisaloista. Etävastaanotto on laadultaan ja vaikuttavuudeltaan yhtä hyvää kuin perinteisesti tuotettu vastaanotto. 

Lue lisää

Olemme Suomen suurin etälääketieteellisten palvelujen tuottaja

Kardiologimme arvioivat vuosittain yli 15 000 Holter-tutkimusta ja keuhkolääkärimme yli 10 000 uniapneatutkimusta. Radiologimme lausuvat kuvia yli kahteenkymmeneen sairaalaan ja terveyskeskukseen. Patologiemme laadukas diagnostiikka antaa pohjan yli 100 000 suomalaisen hoidolle. Lue lisää palveluistamme: analyysipalvelut, laboratoriopalvelut ja radiologian palvelut.

Naislääkäri katsoo ruudulta CT scan tuloksia.

Radiologisen diagnostiikan palvelut

Korkealaatuisia radiologisen diagnostiikan palveluja

Olemme kaupallisen teleradiologian pioneeri Suomessa. Tuotamme korkealaatuisia radiologisen diagnostiikan palveluja. Asiakkainamme on terveyskeskuksia, aluesairaaloita sekä keskussairaaloita eri puolilla Suomea.

Lue lisää


Nuori naislääkäri tutkii potilaan silmää laitteen avulla.

Silmälääketieteen palvelut

Laadukkaita silmälääketieteen palveluja  julkiselle terveydenhuollolle

Palveluvalikoimaamme kuuluvat silmätautien polikliininen ja operatiivinen hoito sekä diagnostiset tutkimukset. Jatkuva hoito- ja tutkimusprosessien tarkkailu tekee toiminnastamme joustavaa ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin toimintaolosuhteisiin.

Lue lisää


Terapiaistunnon aikana psykologi ja naisasiakas hymyilevät toisilleen.

Mielenterveyden ja psykiatrian palvelut

Psykiatrian palvelut kunnille

Toimimme yhteistyössä pääasiassa hyvinvointialueiden kumppanina. Tarjoamme lääkäripalveluita lasten-, nuorten ja aikuispsykiatrian sekä päihdelääketieteen aloilla.

Lue lisää


Nuori tummahiuksinen mieslääkäri keskustelee miespotilaan kanssa.

Tähystyspalvelut

Laadukkaita tähystystutkimuksia valtakunnallisesti, yhdessä hyvinvointialueiden kumppanina

Toimimme julkisen sektorin kumppanina suolistotähystyksissä ympäri Suomen. Tavoitteenamme on yhdessä vähentää julkisen terveydenhuollon kuormitusta ja tarjota potilaille pääsy tähystyksiin ja suolistosyöpien seulontoihin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mahalaukun ja paksusuolen tähystykset sekä niihin liittyvät pientoimenpiteet ostopalveluna ja palvelusetelillä.

Lue lisää


Uniapneapotilaiden diagnosointi ja hoito

Asiantuntevaa uniapneapotilaiden hoitoa valtakunnallisesti

Toimimme julkisen sektorin kumppanina uniapnean diagnosoinnissa ja hoidossa ympäri Suomen. Tavoitteenamme on yhdessä vähentää julkisen terveydenhuollon kuormitusta ja tarjota potilaille pääsy CPAP-hoidon aloituksiin ja kontrolleihin. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös ammattikuljettajien vireystilatutkimukset.

Lue lisää


Naistyöntekijä katsoo taustalta, kun pieni tyttö piirtää.

Työnohjaus, konsultaatio ja koulutus

Kohti hyvää työtä

Työskenteletkö lasten, nuorten ja perheiden parissa? Työnohjaus- ja konsultaatiopalvelumme on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan sekä koulutoimen ammattilaisille. Teemaksi voit valita tarpeesi mukaan esimerkiksi asiakas- ja hoitosuhteiden kysymykset, ammatti-identiteetin kehittämisen tai voimavarojen vahvistamisen. Kaikilla ohjaajillamme on vankka käytännön kokemus sosiaali-, terveys- ja koulualan kehittämisestä.

Lue lisää


Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai antaa palautetta. Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.