Iäkäs mieslääkäri katsoo kohti stetoskooppi kaulassa.

Uniapneapotilaiden diagnosointi ja hoito

Asiantuntevaa uniapneapotilaiden hoitoa valtakunnallisesti

Toimimme julkisen sektorin kumppanina uniapnean diagnosoinnissa ja hoidossa ympäri Suomen. Tavoitteenamme on yhdessä vähentää julkisen terveydenhuollon kuormitusta ja tarjota potilaille pääsy CPAP-hoidon aloituksiin ja kontrolleihin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös ammattikuljettajien vireystilatutkimukset.

Coronarian kokenut henkilökunta ja asiantuntijat auttavat uniapnean diagnosoinnissa ja hoidossa yhteistyössä julkisen sektorin kanssa. Coronarialla on kokemusta tuhansien uniapneapotilaiden hoidosta. Ammattitaitoiset lääkärit ja kokenut hoitohenkilökunta mahdollistavat onnistuneen CPAP-hoidon aloituksen ja tukevat uniapneapotilaita hoidon aikana. Uniklinikoilla hoidon aloitukseen pääsee nopeasti ja huolehdimme CPAP-laitteiden ja maskien saatavuudesta yhdessä tilaajan kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä julkisen terveydenhuollon kanssa parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseksi.

Meillä Coronarialla on myös runsaasti kokemusta ammattikuljettajien uniapnean hoidosta ja vireystilatutkimuksista. Vireystilatutkimusta käytetään kuljettajien ajoterveyden arvioinnissa Trafin edellytysten mukaisesti.


Yhteistyöllä saavutetaan monipuolisia hyötyjä

 • Palvelukokonaisuudet määritetään yhdessä tilaajan kanssa
 • Palveluvalikoimamme ja osaamisemme täydentää ja tukee tilaajan omaa toimintaa
 • Selkeä hinnoittelumme mahdollistaa kokonaiskustannusten hallinnan
 • Yhteistyöllä varmistamme nopeamman hoitoonpääsyn
 • Huolehdimme CPAP-laitteiden ja maskien saatavuudesta yhdessä tilaajan kanssa.

Palvelumme julkiselle sektorille

 • Erikoislääkärin vastaanotot
 • Uniapnean diagnosointi
 • CPAP-hoidon aloitukset
 • CPAP-hoidon kontrollit
 • Vireystilatutkimukset
 • Laajat unitutkimukset

Uniapnean diagnosointi ja hoito poikkeusolojen aikana

Pariskunta tutustuu CPAP-laitteeseen kotona keittiönpöydän ääressä.

CPAP-hoidon aloituksia toteutetaan Uniklinikoillamme päivittäin viranomaisohjeistukset huomioiden. Meillä on mahdollisuus toteuttaa CPAP-hoidon aloitukset lähi- tai etävastaanottona.

Coronaria tarjoaa myös mahdollisuuden uniapnean diagnosointiin toimittamalla tutkimussalkut tutkittavan kotiovelle. Palvelu sisältää erikoislääkärin lausunnon lisäksi hoitavan yksikön lähetteen käsittelyn, rekisteröintilaitteiden toimittamisen tutkittavalle kotiin, laitteen noudon rekisteröinnin jälkeen ja tutkittavan opastuksen.

Uniklinikan palvelut ovat nopeasti ja helposti käyttöön otettavissa.

Ruskeahiuksinen nainen työskentelee toimistossa kannettavan tietokoneen äärellä.

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronaria  Uniklinikalle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Ilmakuva metsämaisemasta, jonka keskellä järvi ja kuvan päällä avainlippu.

100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

OTA YHTEYTTÄ!

Susanna Männikkö
Toimitusjohtaja
Coronaria Uniklinikat ja Analyysipalvelut
p. 0400 384 476
etunimi.sukunimi@coronaria.fi


Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai antaa palautetta. Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palvelut yksityishenkilöille

Yksityishenkilön palvelut löytyvät Coronaria Uniklinikan omilta sivuilta. 

Siirry Coronaria Uniklinikkaan