Coronaria tuottaa perusterveydenhuollon palveluita julkisen kumppanina. Kuvassa lääkärinainen hymyilee hoitohuoneessa.

Perusterveydenhuolto

Hyvin pelaava perusterveydenhuolto on toimivan terveydenhuollon kivijalka. Perusterveydenhuollon palveluidemme tehtävä on selkeä: edistää sinun palvelusi saatavuutta ja vaikuttavuutta. Vuokraamme kokeneita yleis- tai työterveyslääkäreitä avuksesi lyhyeen tai pitkäaikaisempaan tarpeeseen. Voimme toteuttaa palvelun joustavasti haluamallasi tavalla etä- tai lähivastaanottoina. Me perusterveydenhuollon asiantuntijat olemme täällä sinua varten.

Perusterveydenhuollon lääkärivuokraus

Meillä työskentelee kokeneita yleislääkäreitä ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä etä- ja lähityössä ympäri Suomen. Heidän joukostaan voimme etsiä sinun tarpeeseesi sopivimman. Lääkärit viihtyvät meillä, sillä työskentely joustaa muun elämän ehdoilla, tukinojaa löytyy ja lääkärit saavat tehdä omaa osaamistaan vastaavaa työtä potilaan parhaaksi. Lääkärimme ovat tyytyväisiä ja suosittelevat meitä kollegoilleen: työnantajan suositteluindeksi eNPS on meillä erinomaisella tasolla 58. Sinulle tilaajana tämä tarkoittaa laadukkuutta, toimitusvarmuutta ja kestävyyttä.

Työterveyshuolto

Kun haluat vahvistaa työterveyden ammattijoukkoa, vuokraamme avuksesi pätevän työterveyslääkärin etä- tai lähityöhön. Meillä työskentelee työterveyslääkäreitä omassa työterveysyksikössämme Oulussa sekä kumppaneidemme tiloissa ympäri Suomen.

Meillä on toimiva konsultaatiorinki. Nuoremmatkin kollegat saavat tukea työhönsä. Me kokeneet autetaan työssä alkuun.

Asla Kerola, vastuulääkäri Coronaria työterveys
CPAP-hoidon aloitus Coronaria Uniklinikalla

Onnistunut CPAP-hoito

Niin yksilön kuin yhteiskunnankin kannalta on merkittävää, että CPAP-hoito onnistuu, sen sijaan että hoito vain aloitetaan. Meillä on vuosien kokemus onnistuneista CPAP-hoidoista. Tuemme ja motivoimme potilaitamme hoidon alussa, seuraamme hoidon onnistumista ja pyrimme varmistamaan, että hoito ei jää kesken eivätkä laitteet seiso käyttämättöminä kaapeissa. CPAP-hoidon aloituksesta meillä vastaa sertifioidut, kokeneet hoitajamme.

Coronaria on 100 % suomalainen. Kuvassa ulkoileva pariskunta peltomaisemassa.

100 % suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia. Coronaria on 100 % kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä

Oheisella lomakkeella voit tiedustella palveluistamme tai antaa palautetta. Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta voimme vastata viestiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.