Coronarian hammaslääkärit työssään.

Suun terveydenhuollon palvelut

Olemme julkisen sektorin kumppani ja 100% suomalainen yritys

Toimimme julkisen sektorin kumppanina tarjoamalla laadukkaita suun terveydenhuollon palveluita ympäri Suomen. Tarjoamme niin yksittäisiä henkilöstöpalveluita kuin suun terveydenhuollon kokonaisulkoistuksia. Palvelumme sisältö ja toimintatavat sovitaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhteinen tavoitteemme asiakkaidemme kanssa on tarjota kuntalaisille laadukkaat palvelut ja hyvä hoitoon pääsy kustannustehokkaasti.

Vahvuutenamme on kuunnella asiakkaan tarpeita ja luoda jokaiseen tilanteeseen parhaiten sopiva palvelumalli. Kumppanina olemme tuoneet monille asiakkaillemme helpotusta ammattilaisten saatavuuteen, lyhentäneet potilasjonoja, tuoneet kliinistä erikoisosaamista asiakkaan toimintaympäristöön sekä kehittäneet toimintamalleja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Työllistämme jo 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen. Laajan asiantuntijaverkostomme ja vahvan rekrytointiosaamisemme avulla löydämme tarpeita vastaavat suun terveyden ammattilaiset tarvittavaan paikkaan.

Asiakkainamme on kuntia, kuntayhtymiä, terveyskeskuksia, aluesairaaloita sekä keskussairaaloita eri puolilla Suomea.


Palveluihimme kuuluvat

  • Henkilöstöpalvelut
  • Ulkoistuspalvelut
  • Palveluseteliasiakkaiden vastaanotto
  • Maksusitoumusasiakkaiden vastaanotto

Toteutamme palvelut

  • Asiakkaan tiloissa ja laitteilla
  • Coronarian tiloissa ja laitteilla
Kaksi ihmistä istuvat pöydän äärellä konttorilla ja kättelevät.

Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista ja jatkuvasta kehittämisestä

Toimintamme ja laadukkaiden palveluidemme taustalla on vankka kokemus – olemme toimineet jo vuodesta 2006 alkaen.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme asiantuntijoitamme. Tärkeintä on yhdessä onnistuminen, hyvä saavutettavuus ja vaikuttavat tulokset. 

Ilmakuva metsämaisemasta, jonka keskellä järvi ja kuvan päällä avainlippu.

Olemme 100% suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!