Fysioterapiapalvelut Kuntokeskus Liikussa

CORONARIAN FYSIOTERAPIAPALVELUT NYT KUNTOKESKUS LIIKUSSA! TEHOKASTA JA TURVALLISTA HARJOITTELUA.

Tarjoamme nyt korkeatasoisia fysioterapiapalveluita kaikenikäisille asiakkaille Oulun ja Rovaniemen Liikun tiloissa. Tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistuneet fysioterapeuttimme vastaanotolle pääset nopeasti ilman lähetettä.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamat kiputilat ja toimintakyvyn haitat ovat yleinen syy hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Oireet voivat alkaa äkillisesti tai kehittyä vähitellen virheellisen kuormituksen seurauksena. Yli miljoonalla suomalaisella on jokin pitkäaikainen tuki- ja liikuntaelinten sairaus. Oireita on tyypillisimmin niska- ja hartiaseudussa, lanneselässä sekä nivelrikosta aiheutuen eri nivelissä.

Nopea puuttuminen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja kiputiloihin nopeuttaa paranemista ja johtaa parempiin lopputuloksiin sekä pienempiin muutoksiin toimintakyvyssä. Näin voidaan välttää kipujen pitkittyminen, pitkät sairauslomat, runsas särkylääkkeiden syönti ja etenkin olkapää- ja polviongelmien kohdalla jopa turhat leikkaushoidot. Lisäksi tavoitellaan asiakkaan nopeaa palaamista kivuttomampaan arkeen ja liikuntaharrastuksiin.

Fysioterapeutti voi auttaa muun muassa seuraavissa tilanteissa:

  • – Selkä- ja niska-hartiakivut
    – Pääkivut
    – Säteilykivut ylä- ja alaraajoihin
    – Rasitusvammat
    – Kivut ja rajoitteet harjoittelun yhteydessä
    – Turvallinen, tehokas ja tavoitteellinen harjoittelu
    – Leikkaukseen valmistautuminen ja/tai siitä kuntoutuminen

Kuntokeskus Liikku

MITEN FYSIOTERAPIAAN PÄÄSEE?

Meille saat ajan nopeasti! Voit varata ajan fysioterapiaan ilman lääkärin lähetettä. Fysioterapiaan voit tulla myös lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kunnan, keskussairaalan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Meillä on sopimukset Kelan kanssa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palvelujen tuottamisesta. Sinun ei tarvitse olla Kuntokeskus Liikun jäsen varataksesi ajan fysioterapiaan.

Varaa aika verkosta

TOIMIPISTEET:

OULU
ROVANIEMI