Kuntoutuskurssit

Coronaria järjestää monipuolisesti Kelan, järjestöjen sekä itsemaksavien asiakkaiden kustantamaa kuntoutuskurssitoimintaa.

YKSILÖLLISET KUNTOUTUSJAKSOT

Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta –tules-, reuma- ja yleisjaksoilla Oulussa. Yksilölliset kuntoutusjaksot toteuttaa Medifamilia.

SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSIT

Järjestämme sopeutumisvalmennuskursseja yhteistyössä Kelan ja järjestöjen kanssa Tampereella, Jämsässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Järjestämme kurssitoimintaa mukavissa ja aktiivisessa hotelli ympäristössä mm.  Eden Oulussa, Santasport Rovaniemellä, Morvan majatalossa Jämsässä. Sopeutumisvalmennuskurssien maksajatahona on Kela tai järjestöt. Kursseja järjestää Medifamilia ja Terameri Kuntoutus.

Kurssitarjontaan kuuluu myös Coronaria Terameren aiemmin Jämsässä järjestämät änkytyksen sopeutumisvalmennuskurssit.

KEHITYSVAMMAISTEN ELÄMYSLOMAKURSSIT

Järjestämme lomakursseja kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille ympäri vuoden, pääsääntöisesti loma-aikoina. Kurssien sisältö on suunniteltu niin, että jokainen saa sieltä mahtavia elämyksiä ja mukavia muistoja. Jokainen kurssipäivä on täynnä vauhdikasta ohjelmaa ja hauskaa yhdessäoloa! Mm. kurssijuhlat, elokuvaillat, karaoke, hevosajelu, pihapelit, maukas kotiruoka ja hauskat retket pitävät huolen hyvästä menosta ja meiningistä. Tykkäämme myös laulaa, leipoa, saunoa ja ajella mönkijällä. Lue lisää.

Haluatko lisätietoa terapiapalveluistamme?

Täytä yhteystietosi ja kirjoita viestisi. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse.