Kuntoutuskurssit

Coronaria järjestää monipuolisesti Kelan, järjestöjen sekä itsemaksavien asiakkaiden kustantamaa kuntoutuskurssitoimintaa

YKSILÖLLISET KUNTOUTUSJAKSOT

Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta –tules-, reuma- ja yleisjaksoilla Oulussa. Yksilölliset kuntoutusjaksot toteuttaa Medifamilia. Lue lisää.

LAKU-KUNTOUTUS

LAKU-kuntoutus on kuntoutusta, jossa pääsette koko perheen voimin mukaan monipuoliseen, arjen helpottamiseen tähtäävään toimintaan Oulussa ja Tampereella. Laku-kuntoutuksen toteuttaa Medifamilia. Lue lisää.

SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSIT

Järjestämme sopeujtumisvalmennuskursseja yhteistyössä Kelan ja järjestöjen kanssa Tampereella, Jämsässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Järjestämme kurssitoimintaa mukavissa ja aktiivisessa hotelli ympäristössä mm.  Eden Oulussa, Santasport Rovaniemellä, Morvan majatalossa Jämsässä. Sopeutumisvalmennuskurssien maksajatahona on Kela tai järjestöt. Kursseja järjestää Medifamilia ja Terameri Kuntoutus.

KEHITYSVAMMAISTEN ELÄMYSLOMAKURSSIT

Järjestämme lomakursseja kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille ympäri vuoden, pääsääntöisesti loma-aikoina. Kurssien sisältö on suunniteltu niin, että jokainen saa sieltä mahtavia elämyksiä ja mukavia muistoja. Jokainen kurssipäivä on täynnä vauhdikasta ohjelmaa ja hauskaa yhdessäoloa! Mm. kurssijuhlat, elokuvaillat, karaoke, hevosajelu, pihapelit, maukas kotiruoka ja hauskat retket pitävät huolen hyvästä menosta ja meiningistä. Tykkäämme myös laulaa, leipoa, saunoa ja ajella mönkijällä. Lue lisää.