Sauma

mikä sauma on?

Sauma on palvelu, jossa kartoitamme kokonaisvaltaisesti työnhakijan työ- ja toimintakykyyn vaikuttavia tekijöitä. Tavoitteena on, että jatkossa asiakkaalle löydetään sopivimmat palvelut, jotka tukevat työllistymisen mahdollisuutta tai ohjaavat kiinnostavan koulutuksen pariin. Autamme asiakasta tarvittaessa löytämään työllistymisen tai kouluttautumisen vaihtoehtoja.

KENELLE?

Palvelu on tarkoitettu työttömille henkilöille, joiden ajatellaan hyötyvän monialaisesta arvioinnista ja ohjauksesta. Palvelu räätälöidään yksilöllisesti.

      • 1-5- tapaamista asituntuntija kanssa, ja se sisältää laaja-alaisen toimintakyvyn kartoituksen, sekä työryhmän arvioinnin tarpeellisista terapiapalveluistamme. Tavoitteena on, että asiakas löytää itselleen jatkossa sopivimmat palvelut, jotka tukevat hänen työllistymistään ja ohjaavat tarvittaessa kiinnostavan koulutuksen pariin
      • Asiakkuus on kestoltaan 2kk-12kk, minkä aikana monialaisen alkukartoituksen jälkeen tarvittaessa terapiapalveluita sekä tavoitteellista työhönvalmennusta joko koulutukseen tai työhön.

Palvelusta vastaa moniammatillinen työryhmä, jossa työskentelee fysioterapeutti, toimintaterapeutti, psykologi, lääkäri ja työhönvalmentaja.

Palvelussa kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa työ- ja toimintakykyyn vaikuttavia tekijöitä, koulutus- ja työhistoriaa sekä mielenkiinnon kohteita. Asiakas sitoutetaan palveluun.

miten pääsee mukaan?

Palvelun tilaaja ilmoittaa asiakkaan palveluun ja Coronarian vastuuohjaaja soittaa asiakkaalle varatakseen tapaamisajan.

Palvelut toteutetaan Coronarian Oulun toimipisteessä, osoitteessa: Saaristonkatu 22 (Vaihtuva paikkakunta)