Naislääkärin kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

Lääkäriksi Coronarialle puhelinvastaanottotyöhön

Erikoislääkäri Työmahdollisuuksia lääkäreille Yleislääkäri

Lääkäri, tule tiimimme tekemään töitä joustavasti omalta kotisohvaltasi! Meillä voit pitää etävastaanoton lisäksi myös puhelinvastaanottoja.

Potilaat tulevat puhelinvastaanotolle ajanvarauksen ja hoitajan arvion kautta. Vastaanottoajat ovat noin 15–30 min/potilas. Työtä tehdään tuntipalkalla ja työaikaan sisältyy myös lounastauko sekä aikaa toimistotöitä varten.

Meiltä saat työn tekemistä varten työvälineet kotiisi, ja perehdytys tapahtuu näppärästi Teamsin välityksellä. Työkoneet tullaan asentamaan sinulle kotiin ja niiden toimivuus testataan etukäteen yhdessä IT-asiantuntijan sekä yhteyshenkilösi kanssa.

Voit tehdä töitä ammatinharjoittajana, oman yrityksen kautta tai työsuhteessa. Meillä on erinomainen seniorituki, joka toimii työsi tukena jokaisessa työvuorossa. Etälääkäreiden tiimissämme on useita erikoislääkäreitä.

Lääkärimme saavat säännöllistä täydennyskoulutusta omaan osaamiseen. Työsuhde-etuina on liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu, hieronta, hammashoito ja silmälasietu. Voit valita työsuhde-etujemme koreista itsellesi mieluisat vaihtoehdot.

Työvuorot:
Ma–la kello 8–23
Työvuorojen pituus: 4–8 tuntia/vuoro

Mitä?

Puhelin-/etävastaanottotyötä terveyskeskukseen tai työterveyshuollon yksikköön.

Missä?

Etätyötä kotoa tai vaikkapa mökiltä käsin.

Milloin?

Aloitus sovittavissa toiveidesi mukaan, esimerkiksi 1.3.2022.

Kenelle?

Etätyöstä kiinnostuneille yleislääkäreille tai erikoislääkäreille.

Coronaria sydän

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laura Kilpinen
Yhteyspäällikkö
p. 040 548 7435
etunimi.sukunimi@coronaria.fi