hoitaja kävelee aulassa, jossa asiakkaat odottavat

Coronaria Silmäklinikka Oy

Coronaria Silmäklinikka Oy on perustettu vuonna 2007. Olemme täysin kotimainen yritys ja tuotamme silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille.

Avaintoimintoihimme kuuluvat silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien kumppanuudet julkisen sektorin kanssa. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus.

Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin. Coronaria Silmäsairaala Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, jossa hoidamme n. 4000 potilasta kuukausittain.


Coronaria Silmäklinikka – osa Coronaria -konsernia

Coronaria Silmäklinikka on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Coronaria on täysin lääkäreiden perustama ja 100 % suomalainen. Coronaria-konsernissa tuotetaan korkeatasoisia kuntoutus-,  terveys- ja erikoissairaanhoidon palveluja mahdollisimman lähellä niiden käyttäjiä. 

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on täysin kotimainen yritys. 

Olemme 100 % suomalainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

nainen tietokoneen äärellä

ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.