Palveluseteli

Oletko saanut palvelusetelin kaihileikkaukseen?

Palveluseteli on tapa valita ja käyttää sosiaali- ja terveyspalveluita. Se antaa mahdollisuuden valita palveluntuottajan ja näin ollen lisää valinnanvapautta. Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle.

Coronaria Silmäsairaala on yksi HUS-alueen kaihileikkauspalveluiden tuottaja. Coronaria Silmäsairaalassa on tehty kaihileikkauksia yli 10 vuoden ajan ja kaihikirurgimme ovat kokeneita ja alansa huippuasiantuntijoita. Asiakkaamme ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä saamansa palveluun ja hoitoon.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

KUKA VOI SAADA PALVELUSETELIN?

Palvelusetelin voivat saada potilaat, jotka täyttävät julkisen terveydenhuollon kriteerit ja ovat yleis- ja silmäterveyden puolesta mahdollista hoitaa päiväkirurgisesti yksityisissä silmäyksiköissä.

Potilas tarvitsee lähetteen julkiseen sairaalaan kaihileikkaukseen terveyskeskuslääkäriltä tai silmätautien erikoislääkäriltä. Tämän jälkeen lähetteen vastaanottava sairaala päättää lähetteen perusteella, kenelle se tarjoaa palveluseteliä.

Mikäli potilas hyväksyy palvelusetelin, hän saa valita hoitopaikan annetusta palveluntuottajalistauksesta. Tällöin potilas voi valita hoitavan yksikön, lääkärin ja ajankohdan toimenpiteelle. Potilas voi myös kieltäytyä tarjotusta palvelusetelistä ja tällöin hoito tapahtuu julkisessa sairaalassa, minne lähete on alunperinkin tehty.

Palveluseteli on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai käyttää muuhun kuin myöntämispäätöksessä mainittuun tarkoitukseen.

Palvelusetelin arvo

Palvelusetelin arvo kaihileikkaukseen Helsingissä on 660 € ja potilaalle jää maksettavaksi omavastuu joka Coronaria Silmäsairaalassa on 79,00 €.

Omavastuu maksetaan leikkauskäynnillä joko korttimaksulla tai käteisellä.

Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme >


Ohje ajanvaraukseen, kun sinulla on palveluseteli

Saat HUS:sta infokirjeen ja tarjouksen palvelusetelistä. Sen jälkeen voit varata ajan Coronaria Silmäsairaalaan puhelimitse ja sopia toimenpiteen ajankohdan.

Varatessa aikaa kysytään palvelusetelin numeroa ja varmennekoodia. Ajanvarausnumerosta vastaamme mielellämme myös lisäkysymyksiin leikkaukseen liittyen.

Soita 020 780 6265

KAIHI MYÖS TOISESSA SILMÄSSÄ?

Jos kaihi on jo olemassa toisessakin silmässä, mutta ei täytä siinä vielä julkisen terveydenhuollon kriteereitä, tarjoamme lisäpalveluna samalla kertaa toteutettavan toisen silmän kaihileikkauksen. Palvelusetelileikkauksen yhteydessä tehtävän toisen silmän kaihileikkauksen hinta Coronaria Silmäsairaalassa on 1195 €.

Toisen silmän kaihileikkaus kannattaa, koska leikkaus on kaihin ainoa hoitomuoto. Mikään lääke, harjoitus, ruokavalio tai silmälasit eivät voi pysäyttää kaihin etenemistä.

Lisää luettavaa kaihista: