Terveyspalvelut

Hyvää suomalaista hoitoa nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti

Edistämme hyvinvointia ja terveyttä julkisen sairaanhoidon kumppanina kaikkialla Suomessa. Pidämme tärkeänä, että ihmiset saavat mahdollisimman kattavat ja korkeatasoiset terveydenhuollon palvelut läheltä ja turhia jonottamatta. Perusterveydenhuollonpalveluihimme kuuluvat lääkärivuokraus, päivystyspalvelut ja terveysasemien vastaanottopalvelut

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille tarjoamme hyviä hoitotuloksia kustannustehokkaasti. Hyödynnämme asiakkaidemme olemassa olevia toimintamalleja ja infraa. Näin säästämme niin henkilöstöä, asiakkaita kuin kokonaiskustannuksia.

Potilaat puolestaan saavat perusterveydenhuollon palvelut helposti läheltä omaa kotia.

Haluamme vaikuttaa siihen, että kumppanimme ja asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. Mitoitamme palvelumme aina tarpeiden mukaan. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

Palvelua ja hyviä hoitotuloksia

Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään. Kokemuksemme mukaan se heijastuu suoraan asiakkaidemme kokemaan palveluun ja näkyy myös hoitotuloksissa.

Mitattua laatua

Haluamme, että palveluita on riittävästi, asiointi on helppoa ja asiakassuhde vastaa asianmukaisia laatuvaatimuksia. Siksi mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Olemme sertifioineet palvelumme ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi niin kerromme sinulle lisää.