Yksityishenkilöille

ERIKOISSAIRAANHOITOA HEINOLASSA JA KUUSAMOSSA

Heinolan kaupunki ja Kuusamon kaupunki ovat valinneet Coronarian erikoissairaanhoidon palveluntuottajakseen, mikä tarkoittaa sitä, että Heinolassa ja Kuusamossa voidaan jatkossakin tarjota erikoissairaanhoidon palveluja kustannustehokkaasti ja nopeasti lähipalveluna omassa terveyskeskussairaalassa. 

Sinulla on mahdollisuus tulla erikoissairaanhoitoon Heinolaan ja Kuusamoon – asuitpa missä päin Suomea tahansa! Meillä kaikilla on oikeus valita erikoissairaanhoidon hoitopaikaksi mikä tahansa suomalainen julkinen sairaala.

Lue lisää Valitse Heinolan sivuilta

Lue lisää Valitse Kuusamo sivuilta

SILMIEN TERVEYSPALVELUT

coronaria silmäsairaala

Hoidamme silmien terveyttä Coronaria Silmäsairaala Oulussa sekä Coronaria Silmäsairaala Helsingissä, joka on Suomen kolmanneksi suurin silmäsairaala. Tarjoamme yksityisasiakkaillemme ensiluokkaista tutkimusta ja hoitoa kaikissa silmien terveyteen liittyvissä asioissa. Sairaalassamme on uudenaikainen tutkimuslaitteisto ja ammattitaitoinen, erikoistunut henkilökunta.

Erityisosaamistamme ovat kaihin, glaukooman, silmänpohjan ikärappeuman sekä lasten silmäsairauksien tutkimus ja hoito. Hoidamme joka kuukausi noin 3000 potilasta!

tutustu palveluihimme

  1. Optikon palvelut
  2. Silmien terveystarkastus
  3. Silmätutkimukset
  4. Lasertoimenpiteet
  5. Silmäleikkaukset
  6. Glaukooman hoito
  7. Ikärappeuman hoito
  8. Lasten silmien hoito

Sertifikaatti varmistaa laadun

Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2008 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan.