Perusterveydenhuolto

HELPOSTI SAAVUTETTAVA JA HYVÄ HOITO LÄHELLÄ POTILASTA

Mielestämme jokaisen tulisi saada hyvät perustason terveydenhuoltopalvelut mahdollisimman lähellä kotiaan, laadukkaasti ja helposti. Olemme luotettava julkisen terveydenhuollon kumppani ja toimimme yhteistyössä kuntien kanssa.

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille tämä tarkoittaa sitä, että voimme turvata kattavat ja laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut laajennettuna juuri kunkin tilaajan tarpeita vastaaviksi yhteistyössä oman kunnan tiloja ja resursseja hyödyntäen. Tämä ylläpitää työllisyyttä ja lisää kuntalaisten hyvinvointia sekä olemassa olevien tilojen hyötykäyttöä. Me Coronarialla autamme joustavasti niin yksittäisissä hoitaja- ja lääkäriresursoinneissa kuin laajempienkin palvelukokonaisuuksien rakentamisessa.

Kuntalaisena käytössäsi ovat laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut tutussa terveyskeskusympäristössä tai muussa kunnan ylläpitämässä toimipaikassa. Toteutamme palveluja tarpeen mukaan myös verkon välityksellä, mikä mahdollistaa entistä laajemmin asiantuntijoiden hyötykäytön hoidossasi.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset.

CORONARIA-TILI ON JOUSTAVA TAPA MAKSAA LÄÄKÄRIKÄYNNISTÄSI sinulle sopivissa ERISSÄ

Kun otat Coronaria-tilin käyttöön, et maksa palvelun käytön yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat aina jopa 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa!

Lääkäripalveluiden lisäksi Coronaria-tili on tällä hetkellä käytössä myös Coronaria Silmäsairaalassa, Hammasklinikalla sekä Rehapissa.  Voit käyttää samaa Coronaria-tiliä asioidessasi kaikissa näissä palveluissamme!

Lue lisää Coronaria-tilistä

 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi niin kerromme sinulle lisää.