Perusterveydenhuolto

HELPOSTI SAAVUTETTAVA JA HYVÄ HOITO LÄHELLÄ POTILASTA

Mielestämme jokaisen tulisi saada hyvät perustason terveydenhuoltopalvelut mahdollisimman lähellä kotiaan, laadukkaasti ja helposti. Olemme luotettava julkisen terveydenhuollon kumppani ja toimimme yhteistyössä kuntien kanssa.

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille tämä tarkoittaa sitä, että voimme turvata kattavat ja laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut laajennettuna juuri kunkin tilaajan tarpeita vastaaviksi yhteistyössä oman kunnan tiloja ja resursseja hyödyntäen. Tämä ylläpitää työllisyyttä ja lisää kuntalaisten hyvinvointia sekä olemassa olevien tilojen hyötykäyttöä. Me Coronarialla autamme joustavasti niin yksittäisissä hoitaja- ja lääkäriresursoinneissa kuin laajempienkin palvelukokonaisuuksien rakentamisessa.

Kuntalaisena käytössäsi ovat laadukkaat perusterveydenhuollon palvelut tutussa terveyskeskusympäristössä tai muussa kunnan ylläpitämässä toimipaikassa. Toteutamme palveluja tarpeen mukaan myös verkon välityksellä, mikä mahdollistaa entistä laajemmin asiantuntijoiden hyötykäytön hoidossasi.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi niin kerromme sinulle lisää.