Vastaanotto

vastaanotto

Yhteystiedot

Vastaanotto
ajanvaraus puh. 016 439 300

ma-pe klo 9-11 ja ma-to klo 14-15

Kiireetön ajanvaraus lääkäreille ja hoitajille
Laboratoriotulosten kysely
Marevan -hoidon ohjeistus
Reseptien uusinnat

Lääkärin vastaanotto

Ei-kiireellisen lääkärikäynnin syinä voivat olla esimerkiksi pitkäaikaissairauksien seuranta ja hoito, päivystyskäyntien kontrollit, ei-kiireelliset mielenterveyden ongelmat tai sellaisten epäily ja sairauksiin liittyvät lääkärintodistukset ja ajokorttitodistukset.

Tarvittaessa lääkäri laatii lähetteen sopivaksi katsomaansa jatkopaikkaan. Posio kuuluu Lapin sairaanhoitopiiriin ja ensisijainen erikoissairaanhoito on Lapin keskussairaalassa. Tarvittaessa käytämme myös erikoissairaanhoidon palveluja.


Sairaanhoitajan vastaanotto

Vastaanotolla hoidetaan sekä päivystyspotilaat että kiireettömät potilaat. Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluvat mm. ompeleiden poisto, erilaiset haavanhoidot, lyhyiden sairauslomatodistusten kirjoittaminen, allergian siedätyshoidot sekä flunssa- ja korvapotilaat.

Terveyskeskuksessa palvelevat myös astma- ja diabeteshoitajat

astmahoitaja Riitta Leiviskä 040 801 2400 ja diabeteshoitaja Maarit Kitkala puh 040 801 2324.

Maarit Tikkanen 040 801 2304

Nina Toivanen 040 801 2460

Saija Harjanti 040 801 2352


Reseptien uusinnat

Sähköiset reseptit voi laittaa uusintaan apteekin kautta, ottamalla yhteyttä terveyskeskukseen tai tekemällä uudistuspyynnön kanta.fi -sivuston kautta. Reseptit uudistetaan noin kolmen arkipäivän kuluessa.
Omien tietojen katselu.


Hoitopaikan valinta kiireettömässä sairaanhoidossa

Vuodesta 2014 alkaen potilailla on ollut mahdollisuus valita oma terveysasema ja erikoissairaanhoidon yksikkö kaikista Suomen julkisista terveysasemista ja sairaaloista. Lue lisää»

Lomakkeen hoitopaikan valintaa varten voit ladata täältä: Hoitopaikan valinta 2017.