Suun terveydenhuolto

Hammashoitoa hellävaraisesti

Ymmärrämme, että kaikille hammashoito ei ole niitä mieluisampia kokemuksia ja että monelle siihen liittyy pelkoja. Niinpä lähtökohtanamme hammashoidossa on huomaavainen palvelu korkeatasoinen hoito. Asiakkaillemme se merkitsee hellävaraisempaa ja mukavampaa hammashoitoa.

Coronarian hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit palvelevat eri puolella Suomea kuntien terveyskeskuksissa ja yksityisillä hammaslääkärivastaanotoilla.

Korkeatasoista hammashoitoa Dent Hammasklinikoilta

Dent Hammasklinikat ovat osa laajaa hammashoidon tarjontaamme. Dentin palvelut kattavat perushammashoidon sekä kaikki hammashoidon erikoisalojen palvelut, myös haasteellisen suukirurgian. Dent Hammasklinikan löydät Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Kempeleestä ja Rovaniemeltä.

palvelumme dent hammasklinikoilla

 1. Suuhygienistin palvelut
 2. Esteettinen hammashoito
 3. Paikkaus- ja juurihoito
 4. Pelkohoito
 5. Oikomishoito
 6. Purentafysiologia
 7. Protetiikka
 8. Implantit eli keinojuuret
 9. Suu- ja leukakirurgia
 10. Cerec keraamiset paikat, kruunut ja sillat
 11. Iensairauksien hoito
 12. Suun limakalvosairaudet
 13. Lasten hammashoito
 14. Ikäihmisten hammashoito
 15. Työterveyshammashuolto

Palvelua, laatua ja hyviä hoitotuloksia

Kiinnitämme hammashoidossa erityistä huomiota miellyttävään ja hellävaraiseen hoitoon sekä laadukkaaseen työhön. Siksi asiakkaiden ohella myös oma henkilöstömme on meille tärkeä. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään. Kokemuksemme mukaan se heijastuu suoraan asiakkaidemme kokemaan palveluun ja hoidon laatuun.

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2008 –sertifikaatti. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!