Suun terveydenhuolto

Hammashoitoa hellävaraisesti

Ymmärrämme, että kaikille hammashoito ei ole niitä mieluisampia kokemuksia ja että monelle siihen liittyy pelkoja. Niinpä lähtökohtanamme hammashoidossa on huomaavainen palvelu korkeatasoinen hoito. Asiakkaillemme se merkitsee hellävaraisempaa ja mukavampaa hammashoitoa.

Coronarian hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit palvelevat eri puolella Suomea kuntien terveyskeskuksissa ja yksityisillä hammaslääkärivastaanotoilla.

Korkeatasoista hammashoitoa Coronaria Dent Hammasklinikoilta

Dent Hammasklinikat ovat osa laajaa hammashoidon tarjontaamme. Dentin palvelut kattavat perushammashoidon sekä kaikki hammashoidon erikoisalojen palvelut, myös haasteellisen suukirurgian. Dent Hammasklinikan löydät Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Kempeleestä ja Rovaniemeltä.

palvelumme Coronaria dent hammasklinikoilla

 1. Suuhygienisti
 2. Hampaiden valkaisu ja esteettinen hammashoito
 3. Juurihoito ja hampaan paikkaus
 4. Pelkohoito
 5. Purentavika ja purentakisko
 6. Hammasproteesit
 7. Hammasimplantti
 8. Viisaudenhampaan poisto ja muut suukirurgiset toimenpiteet
 9. Hammaslaminaatti ja keraamiset paikat
 10. Ientulehdus ja parodontiitti
 11. Afta ja muut suun limakalvosairaudet
 12. Lasten hampaat ja niiden hoito
 13. Vanhusten hammashoito
 14. Työterveyshammashuolto

Palvelua, laatua ja hyviä hoitotuloksia

Kiinnitämme hammashoidossa erityistä huomiota miellyttävään ja hellävaraiseen hoitoon sekä laadukkaaseen työhön. Siksi asiakkaiden ohella myös oma henkilöstömme on meille tärkeä. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään. Kokemuksemme mukaan se heijastuu suoraan asiakkaidemme kokemaan palveluun ja hoidon laatuun.

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle on myönnetty ISO 9001:2008 –sertifikaatti. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!