Työelämäpalvelut

Hyvän työelämän puolesta

Suomalaisen työelämän asiantuntijana tarjoamme kattavat palvelut esimiestyön tueksi ja työyhteisöjen kehittämiseen. Palvelumme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja vankkaan ammattitaitoon. Osaajamme ovat koulutettuja työpsykologian ja -hyvinvoinnin ammattilaisia. Suunnitellaan yhdessä palvelukokonaisuus, joka saa työyhteisösi kukoistamaan!

Esimiesten Help Desk– puhelin- ja verkkopalvelu auttaa sinua ratkomaan esimiestyön ongelmakohtia. Nämä voivat liittyä mm. puheeksi ottamiseen, palautteen käsittelyyn, sairauslomien lisääntymiseen, alisuoriutumiseen, epäasialliseen käyttäytymiseen jne. Tuemme sinua myös etsiessäsi ratkaisuja vaikeisiin ja pitkittyneisiin työkykykysymyksiin sekä työyhteisöjen ongelmatilanteisiin.

Johdon ja esimiesten valmennuksilla tuemme luottamuksen kulttuurin rakentumista ja vuorovaikutuksen kehittymistä. Toteutamme myös 360-arviointeja.

Coaching ja työnohjaus – tutkimusmatka omaan työyhteisöösi ja / tai työrooliisi. Coachingissa tarkastelet työelämää uudesta näkökulmasta, kehität ammattitaitoasi ja hallitset työn kuormittavuutta. Ohjaus vahvistaa ihmissuhdejohtamista, kohentaa vuorovaikutusta ja auttaa yhteisöä hyviin tuloksiin yhdessä.

EHTA tukee muutoksen johtamista. Esimiehenä olet tottunut johtamaan työelämän jatkuvaa muutosta. Kaikki tavoitteet toteutuvat työntekijöiden toiminnan kautta. Siksi on tärkeää, että he ymmärtävät, mitä muuttuneet tavoitteet tarkoittavat heidän omassa työssään. Toinen onnistumisen avain edellyttää sitä, että johto ymmärtää henkilöstön sitoutumisen esteet. Muutosjohtamisen valmennuksemme EHTA tulee sanoista Ennakoi, Havainnoi, Toimi ja Arvioi.

Työhyvinvoinnin johtaminen tapahtuu pääasiassa työpaikan arjessa. Laajemmin ajateltuna se on myös verkoston johtamista. Kokonaisuuteen kuuluvat johtajat ja esimiehet, henkilöstö, työterveyshuolto, vakuutusyhtiöt sekä muut asiantuntijat. Yhteistyö toimii tuloksekkaimmin, kun kaikki osapuolet mieltävät omansa ja toistensa tehtävät oikein. Näin estetään roolien sekoittuminen ja varmistetaan, että työterveyshuolto tukee organisaation toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme sinua ja verkostoasi em. roolien ja vastuiden selkiyttämisessä.

Työelämäpalveluita tarjoaa yrityksemme Coronaria Tietotaito Oy.

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kattavat palvelut esimiestyön tueksi ja työyhteisöjen kehittämiseen. Myös työterveyshuollon psykologipalvelut kuuluvat osaamiseemme. Palvelumme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja vankkaan ammattitaitoon. Osaajamme ovat koulutettuja työpsykologian ja -hyvinvoinnin ammattilaisia.

Kerromme mielellämme lisää Coronaria Tietotaidosta ja palveluistamme. Ota rohkeasti yhteyttä – keskustellaan, miten voimme parhaiten olla avuksi!

Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa, Jyväskylässä sekä Helsingissä.

Joensuun, Jyväskylän ja Tikkurilan toimistot
P. 010 2712 930
Kuopion, Iisalmen ja Varkauden toimistot
P. 010 2712 934