Työterveyshuolto

Työterveys – Hyvinvoiva ja terve työyhteisö näkyy tuloksessa

Työterveyspalvelumme perustuvat ennakoivaan työterveyshuoltoon. Emme siis hoida vain sairauksia, vaan ylläpidämme yrityksesi työntekijöiden työkykyä ja terveyttä. Tämä lisää työyhteisön terveyttä, vähentää sairauspoissaoloja ja lisää työhyvinvointia.

Meiltä saat yrityksellesi toiveittesi mukaiset palvelut, kohtuullisen ja ennakoitavan hintatason sekä ajantasaisen raportoinnin. 

Ennakoivaa työterveyshuoltoa

Ennakoiva työterveyshuolto tarkoittaa sitä, että emme hoida vain sairauksia, vaan ylläpidämme asiakasyritystemme työntekijöiden työkykyä ja terveyttä. Haluamme puuttua ajoissa esimerkiksi yli kahden viikon sairauslomiin, jolloin voimme estää uhkaavaa työkyvyttömyyttä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan työeläkeyhtiöiden palveluja ja tukia.

Toiveidenne mukaiset palvelut

Meillä voit valita yrityksellesi sen tarpeita vastaavan palvelupaketin. Lakisääteisesti työterveyshuollon minimiin kuuluvat mm. työpaikan terveysvaarojen selvittäminen työpaikkaselvityksen avulla sekä työntekijöiden terveystarkastustarpeiden arvioiti, lakisääteisten terveystarkastusten tekeminen sekä työperäisiin sairauksiin liittyvät selvitykset ja tutkimukset.

Voit laajentaa työterveyshuoltoa kattamaan myös työntekijöiden muuta terveyden- tai sairaanhoitoa.

Kela korvaa työnantajalle 50–60% työterveyshuollon kustannuksista, vuosittain vahvistettavien korvauskattojen mukaan. Loput kustannukset ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Neuvomme yritystäsi korvausten hakemisessa Kelalta.

Kohtuullinen ja ennakoitava hintataso ilman yllätyksiä

Ennen työterveyshuoltosopimuksen tekemistä tutustumme asiakasyrityksen toimialaan, henkilöstörakenteeseen ja erityistarpeisiin sekä toiveisiin. Sen jälkeen laadimme juuri sopivan tarjouksen palveluiden tuottamisesta.

Palveluhinnastomme muodostuu kiinteästä kuukausimaksusta sekä kertaalleen veloitettavasta aloitusmaksusta. Siten asiakasyrityksen on mahdollista arvioida tarkasti vuotuiset työterveyshuollon kustannukset.

Aina ajantasainen raportointi

Otamme vastuullemme yrityksesi kokonaisen työterveyshuollon ja tuotamme sinulle ajantasaiset raportit työterveyshuoltopalvelujen määrästä ja laadusta.

Raportointi sisältää mm. työterveyshuollon kustannukset, työterveyshuollosta kirjoitetut sairauslomat ja asiakastyytyväisyyden. Toteutamme myös raporttien analysoinnin teille valmiiksi.

Ei yllätyksiäkustannuksissa
Laadukasta ja ammattitaitoista hoitoa
100 %suomalainen
EtuuksiaDent hammasklinikoiden, Coronaria Silmäsairaalan ja Liikun palveluista
Parhaat asiantuntijat tukenasi
4,4Asiakastyytyväisyys
37

Avointa työpaikkaa.

Hae tästä >

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.