Hallinnon avoimet työpaikat

Kaikki Coronarian avoimet paikat löydät täältä.


LIIKETOIMINTAJOHTAJA

Etsimme nyt vahvaa ja yrittäjähenkistä liiketoimintajohtajaa terveysliiketoimintamme kasvun varmistamiseksi. Lue lisää jätä hakemus 11.8. mennessä!


MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

työntekijöitä tauolla

Työaika 38 h/vko
Vakituinen työsuhde
Työkokemus 5+ vuotta

Coronaria

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta, sillä meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat lähellä sydäntä.

Coronariassa on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia. Tänä päivänä Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä, ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Coronaria kuuluu kotimaiseen Cor Group -konserniin, jonka ympärille on syntynyt Suomen laajin terveysalan yritysklusteri, joka työllistää Suomessa jo yli 2600 ihmistä ja jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 168 miljoonaa euroa.

Haemme markkinontikoordinaattoria

Tehtävässäsi saat erityisvastuualueen Coronarian yhdestä liiketoiminnasta ja työskentelet osana 10 osaajan ammattitaitoista ja dynaamista markkinointitiimiä. Me coronarialaiset olemme innokkaita, energisiä ja ennen kaikkea uudistaja-asenteen omaavia persoonia, joilla hyvä meininki ei hyydy vauhdikkaassakaan menossa.

Tehtäviisi kuuluvat:

• markkinointisuunnitelmat
• budjettiseuranta ja -raportointi
• markkinoinnin materiaalien koordinointi ja kehittäminen
• markkinointikampanjoiden koordinointi ja kehittäminen
• tapahtumakoordinointi
• somemarkkinointi
• SEM-markkinointi
• markkinoinnin mittareiden ja analytiikan hyödyntäminen
• muut vaihtelevat ja mielenkiintoiset markkinoinnin tehtävät sekä projektit

Sinulla on kokemusta monipuolisista markkinointitehtävistä, projektihallinnasta, digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan tuotannon prosesseista. Ymmärrät markkinoinnin mittareiden ja analytiikan merkityksen ja olet jo hyödyntänyt niitä käytännössä. Kiireisetkään todo-listat eivät saa päätäsi pyörälle. Olet tehnyt b2c-markkinoinnin saralla useamman vuoden töitä monipuolisesti. Teet läheistä yhteistyötä liiketoiminnan, markkinointitiimin ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Omaat rautaisen tekemisen asenteen, hyvän organisointikyvyn ja reippaan sekä järjestelmällisen otteen työhön. Markkinoinnin työkalujen tuntemuksesi on ajan tasalla. Sinulla on myös positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot.

Tarjoamme ison talon edut ja nykyaikaiset puitteet työskentelyllesi. Työpaikkasi sijaitsee Oulun keskustassa Sammakkotalossa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si/LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 7.8.2019 osoitteeseen marika.eklund@coronaria.fi.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä 1.–2. elokuuta kello 13–15, p. 0400 795 021.

_____________________________________________

Mikäli etsimääsi työtehtävään ei juuri nyt ole avoimia paikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen.