Hallinnon avoimet työpaikat

KIRJANPITÄJÄ JA PALKANLASKIJA, OULUN PÄÄKONTTORI

Etsimme palvelukeskukseemme kokenutta ja aktiivista kirjanpitäjää sekä palkanlaskijaa

Kirjanpitäjän ja palkanlaskijan työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelyä ja timanttista asennetta asiakaspalveluun. Sinulta vaaditaan lisäksi tarkkuutta ja tarvittaessa myös hyvää paineensietokykyä. Mikäli olet tottunut työskentelemään tilitoimistomaisessa ympäristössä, meillä työskentely on jotain aivan muuta.

Olet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja työskentelet siten konsernin yritysten avainhenkilöiden kanssa. Kirjanpitäjältä toivomme erityisesti, että sisälläsi asuu pieni controller, joka pystyy analyyttisyyteen ja tarvittaessa olet valmis myös prosessien kehittämiseen. On etu, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveysalan yrityksessä työskentelystä ja olet käyttänyt aiemmin Opus Capitaa ja Emceä.

Palkanlaskijan roolissa arvostamme sitä, että tunnet monipuolisesti palkanlaskennan, työsopimuslainsäädännön ja työehtosopimusten maailmaa. Aiempi Mepcon käyttökokemus lasketaan eduksi.

Mitä: Kirjanpitäjän ja palkanlaskijan paikat Coronarian palvelukeskuksessa

Missä: Coronarian pääkonttorilla Oulun keskustassa

Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Miten: CV ja hakemus osoitteeseen tyopaikat@coronaria.fi. Hakuaika päättyy 31.8.2017

Miksi: Haasteellinen ja monipuolinen työ yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä, konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkka.

Oletko etsimämme loistotyyppi? Kiinnostuitko paikasta?

Ota yhteyttä:
Johanna Karvonen, soittoaika ke 23.8.2017 klo 10-12, puh. 040 764 1234