Hallinnon avoimet työpaikat

HR-konsultti, Palkanlaskija ja Kirjanpitäjä Ouluun

Oletko valmis käärimään hihasi? Haluatko työskennellä yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä?

Etsimme Coronarian palvelukeskukseen kolmea ammattilaista vakituisiin työsuhteisiin. Työ Coronarian palvelukeskuksessa tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle, oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelyä ja timanttisen jämäkkää asennetta asiakaspalveluun. Kaikissa tehtävissä vaaditaan lisäksi tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä.

HR-konsultin tehtävässä edellytämme vähintään 5 vuoden henkilöstöhallinnon työkokemusta. Sinulla on kokemusta palkka- ja työsuhdeasioista, asiakastyöstä, esimiesten tukemisesta ja kouluttamisesta sekä kiinnostusta järjestelmien pääkäyttäjyyteen. Keskeistä työssäsi on auttaa vahvasti kasvavaa liiketoimintaa strategisten tavoitteiden saavuttamisessa henkilöstöhallinnon saralla.

Palkanlaskijan tehtävässä edellytämme myös vähintään 5 vuoden työkokemusta monipuolisesta palkanlaskennasta, työsopimuslainsäädännöstä ja työehtosopimusten maailmasta. Aiempi Mepcon käyttökokemus lasketaan eduksi.

Kirjanpitäjän tehtävässä edellytämme, että sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus kuukausittaisten kirjanpitojen, tilinpäätösten ja veroilmoitusten tekemisestä. Ulkoisen laskentatoimen osaamisen lisäksi toivomme, että ymmärrät sisäisen laskentatoimen ja kustannuspaikkaseurannan tärkeyden. On etu, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveysalan yrityksessä työskentelystä ja olet käyttänyt aiemmin Opus Capitaa ja Emceä.

Mitä: HR-konsultin, palkanlaskijan, kirjanpitäjän positiot Coronarian palvelukeskuksessa
Missä: Coronarian pääkonttorilla Sammakkotalossa Oulun keskustassa
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Miten: CV ja hakemus osoitteeseen https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito. Otsikoi hakemukseesi mitä positiota näistä haet/Coronaria palvelukeskus. Hakuaika päättyy 3.8.2018.
Miksi: Haasteellinen ja monipuolinen työ yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä. Tarjoamme Suomen superkasvajiin kuuluvan Coronaria-konsernin henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan.

Oletko etsimämme loistotyyppi? kiinnostuitko paikasta? ota yhteyttä!

Kaikista työtehtävistä lisätietoja antaa financial controller Johanna Karvonen 12.7.klo 12-14, puh. 040 764 1234 tai johanna.karvonen@coronaria.fi.

Palkanlaskijan ja HR-konsultin tehtävistä lisätietoja antaa 30.7 klo 14-16 henkilöstöjohtaja Minna Itkonen p. 040 5460828 minna.itkonen@coronaria.fi

Hakemukset

Hae työpaikkaa Coronarian rekrytointisivulta »