Hallinnon avoimet työpaikat


PÄÄKIRJANPITÄJÄ, OULU

Etsimme Coronarian pääkonttorille Ouluun kokenutta ja aktiivista pääkirjanpitäjää, jonka työtehtäviin kuuluu erillisyhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen sekä konsernikirjanpito.

Pääkirjanpitäjän työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja rautaista ammattitaitoa konsernikirjanpidon tekemiseen. Koska tulet toimimaan yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa, edellytämme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja timanttinen asenne asiakaspalveluun. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta olet osa palvelukeskuksen taloushallinto-tiimiä ja vastaat pääkirjanpitäjänä työprosessien ja ohjeistusten jalkauttamisesta kirjanpitäjille. Kokemuksesi ansiosta pystyt antamaan omia näkemysehdotuksiasi prosessien toteuttamiseen ja osallistumaan talouden kehittämistehtäviin. Muutostilanteet eivät hätkäytä sinua, vaan viet hommat ammattitaitoisesti maaliin.

On etu, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta Cognos Controller- ohjelman käytöstä. Arvostamme lisäksi, jos hallitset Opus Capita ja Emce-ohjelmistot. Vaatimuksena on työtehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä.

Mitä: Pääkirjanpitäjän paikka Coronarian palvelukeskuksessa
Missä: Coronarian pääkonttorilla Oulun keskustassa, Saaristonkatu 22 3. krs, 90100 Oulu
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miksi: Haasteellinen ja monipuolinen työ yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä, konsernin henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkka.

Oletko etsimämme loistotyyppi? Kiinnostuitko paikasta? Ota yhteyttä!

Lisätietoja: Johanna Karvonen, puh. 040 764 1234, puhelintiedustelut 20.3. klo 15-16.30 tai s-posti: johanna.karvonen@coronaria.fi.

Hakuaika päättyy 25.3.2018

Hae työpaikkaa Coronarian rekrytointisivulta » (Klikkaa sivulla ”jatka” siirtyäksesi hakuprosessissa eteenpäin.)