Terveydenhuollon avoimet työpaikat


 • Business Controller Oulu / Helsinki

  Business Controller Coronaria

  Oletko valmis käärimään hihasi? Tässä tilaisuutesi uraan, joka on kaukana tavanomaisesta.

  Etsimme erikoissairaanhoidon liiketoiminta-alueellemme kokenutta, aktiivista ja innovatiivista Business Controlleria. Osaat muuttaa liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön analyysit käytännön toimiksi ja ohjata tiukasti palvelutuotannon kehittämistä. Keskeisintä työssä on auttaa liiketoimintaa tekemään parempia päätöksiä koskivatpa ne sitten myyntiä, tuotantoa tai yritysjärjestelyjä. Hallitset strategiatyöskentelyn ja osaat valita numeroista tärkeimmät. Teet työsi järjestelmällisesti ja vaadit selkeyttä ja vastauksia myös muilta.

  Business Controllerin työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnalle ja tiimityöskentelylle. Tässä työssä saat ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien merkittävän aseman liiketoiminnan ytimessä. Johdat työlläsi liiketoiminnan analysointia, seurantaa ja kannattavuutta. Lisäksi sinulla on keskeinen rooli uusien toimintatapojen kehittämisessä ja toimeenpanemisessa. Kaikki työsi tähtää liiketoiminnan huipputuloksiin – saat paljon vastuuta heti alusta pitäen, ja jos sinulla on hyvät johtamiskyvyt, ei urakehityksellesi ole rajoja. Tämän lisäksi tarjoamme Suomen superkasvajiin kuuluvan Cor Group -konsernin henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan.

  Mitä: Business Controllerin paikka Coronarian erikoissairaanhoidon liiketoiminta-alueella
  Missä: Coronarian pääkonttorilla Oulun keskustassa ja Tilkan sairaala-alueen sydämessä, Helsingissä
  Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
  Miten: CV ja hakemus osoitteeseen tyopaikat@coronaria.fi. Hakuaika päättyy 26.6.2017. Otsikoi viestisi Business Controller / Coronaria
  Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista terveysalan yrityksistä

  Oletko etsimämme loistotyyppi? Kiinnostuitko paikasta?

  Lisätietoja
  Sanna Jussila Puh. 040 7222 876 tiistaina 20.6. klo 12-14 tai
  Ulla Näpänkangas Puh. 040 748 0710 keskiviikkona 21.6. klo 10-12


Silmätautien erikoislääkäreitä, Coronaria Silmäklinikka Oy

Silmätautien erikoislääkäri – tule joukkoomme!

Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä!

Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista silmälääkäripalveluista mm. Uudellamaalla, Ylä- Savon sote -alueella sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluvalikoimamme kattaa sekä polikliinisen että leikkaussalitoiminnan (mm. kaihi-, karsastus-, luomiplastia- ja glaukoomaleikkaukset). Etsimme nykyisten 32 silmätautien erikoislääkärin rinnalle uusia osaajia vahvistamaan toimintaamme. Voit valita seuraavista yksiköistä:

 • Tilkan Silmäsairaala
 • käyntimääriltään Suomen 3. suurin silmäklinikka
 • Laajat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.
 • Sairaalatasoista työtä ostopalvelu- ja yksityispotilaiden parissa.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot ja lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihileikkaukset, luomiplastiat, karsastusleikkaukset)
 • Iisalmen sairaala
 • Keskussairaalatasoinen silmäklinikka
 • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkauksia, glaukoomakirurgia)
 • Kuusamon terveyskeskus
  • Silmätauteja hoitava yksikkö, joka palvelee koko Koillismaata.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkaukset)
 • Heinolan terveyskeskus
  • Perustason erikoissairaanhoidon yksikkö
  • Poliklinikkatoiminta ja kaihileikkauksia

Kasvamme vauhdilla joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

Voit päättää, työskenteletkö palkansaajana, ammatinharjoittajana vai oman yrityksen kautta. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa.

Kaisu Järvinen
Ylilääkäri, Coronaria Silmäklinikka
kaisu.jarvinen@coronaria.fi
0400 994154

Marianne Eliasson
Palvelujohtaja, erikoissairaanhoito
marianne.eliasson@coronaria.fi
050 592 4540


Psykiatri, Vaasa / Psykiater, Vasa

Psykiatri, Vaasa

Etsimme Vaasaan kolmea psykiatrian osaajaa tukemaan kasvavaa toimintaamme Pohjanmaalla. Voit olla aikuispsykiatrian erikoislääkäri tai psykiatriasta kiinnostunut yleislääkäri.

Työnkuva on monipuolinen ja sovittavissa. Työhön kuuluu poliklinikkatyöskentelyä, palvelukotien ja muiden asumispalveluiden konsultoimista ja halutessasi myös osastotyöskentelyä.

Voit työskennellä joko työsuhteessa kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajan. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

Vi söker tre psykiatriexperter till Vasa för att stödja vår växande verksamhet i Österbotten. Du kan vara specialistläkare inom vuxenpsykiatrin eller allmänläkare med intresse för psykiatri.

Arbetsbeskrivningen är mångsidig och anpassningsbar. Arbetet består av polikliniskt arbete, konsultation för servicehem och andra former av boendeservice samt efter önskemål även arbete på avdelningen.

Du kan arbeta antingen som anställd med månadslön eller som yrkesutövare. Vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig lönenivå. För anställda läkare erbjuder vi ett årligt utbildningsanslag och personalförmånerna i vår stora koncern (bl.a. motions- och kultursedlar). Vi kan även ordna en tjänstebostad vid behov.

Hakuaika tammikuun loppuun asti / Ansökningstiden till slutet av Januari. 

Hakemukset, lisätietoja ja yhteydenotot / Ansökningar och mer information om arbetet:

Erfan Jahangiri, Psykiatria, Vastuulääkäri / Psykiatri, ansvarsläkare ,
erfan.jahangiri@coronaria.fi, p. 044 417 5602