Terveydenhuollon avoimet työpaikatPalvelujohtaja, erikoissairaanhoito, KOKO SUOMI

palvelujohtaja coronaria koko suomi

Coronaria tuottaa laadukkaita vaativan ja perustason erikoissairaanhoidon palveluja 21 erikoisalalla ympäri Suomea. Toimimme sekä luotettuna julkisen sairaanhoidon kumppanina että tarjoamme palveluja yksityisasiakkaille. Erikoissairaanhoidon palvelujemme budjetoitu liikevaihtomme vuonna 2018 on 42 miljoonaa euroa. Toimintamme laajentuessa haemme vastuulliseen palvelujohtajan tehtävään henkilöä, joka vastaa erikoissairaanhoidon palveluntuotannosta yhdessä kokeneiden palvelupäällikköjemme kanssa.

Haemme nyt joukkoomme kokenutta PALVELUJOHTAJAA vastaamaan erikoissairaanhoidon tuotannosta!

Tehtävässä vastaat erikoissairaanhoidon palvelutuotannon toteutumisesta. Työsi koostuu tuotannon kustannustehokkaiden prosessien valvomisesta, jalkauttamisesta ja kehittämisestä, palvelun laadun varmistamisesta ja sisäisen resursoinnin ohjaamisesta. Toimit palvelupäällikköjemme esimiehenä ja vastaat laadukkaan johtamisen toteutumisesta läpi linjan sekä erikoissairaanhoidon liikevaihto- ja tulostavoitteiden toteutumisesta tuotannon näkökulmasta. Teet läheistä yhteistyötä Business Controllerin ja palvelupäälliköidesi kanssa. Lähiesimiehesi on operatiivinen johtaja, jolle vastaat ja raportoit. Sinulla on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja hyvät johtamistaidot. Aikaisempi kokemus esimiestyöstä ja vastuullisista tehtävistä on välttämätöntä.

Työ sisältää matkustamista koko Suomessa.

Olet terveysalan moniosaaja ja hallitset eri erikoissairaanhoidon alueet. Ymmärrät numeroita ja olet kiinnostunut taloudellisesta tuloksesta. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot ja kokemusta projektien johtamisesta, investointien hallinnasta ja hankinnasta. Henkilönä olet itsenäinen, toimeen tarttuva, organisointitaitoinen, huolellinen ja myönteistä ilmapiiriä edistävä tiimipelaaja. Esimiehenä olet tavoitteellinen, määrätietoinen ja johdat osallistavalla sekä innostavalla otteella. Hyvä päätöksenteko- ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä. Osaat ennakoida ja katsot mielelläsi tulevaisuuteen.

Toivomme sinulta:
-Kokemusta ja näyttöjä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuloksekkaasta johtamisesta.
-Vahvaa otetta päivittäisen toiminnan johtamiseen, ohjaamiseen ja toimintalukujen seuraamiseen ja raportointiin.
-Innovatiivista ja yrittäjämäistä työskentelyotetta.
-Erinomaisia vuorovaikutus-, ihmissuhde- ja tiimityöskentelytaitoja.
-Sisäsyntyistä kiinnostusta kehittää kustannustehokkaita palveluprosesseja.
-Vähintään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä sekä riittävää työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän johtavassa suomalaisessa sosiaali- ja terveyspalveluyrityksessä. Työ on vakituinen ja palkkaus on kilpailukykyinen. Lisäksi käytössäsi ovat ison kasvukonsernin henkilöstöedut ja mahdollisuus ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen sekä uralla etenemiseen.

Lisätietoja
Jos innostuit, otathan rohkeasti yhteyttä. Annan mielelläni lisätietoja!
Operatiivinen johtaja Marianne Eliasson, p. 050 592 4540 tai marianne.eliasson@coronaria.fi

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 5.10.2018 mennessä Coronarian rekrytointisivun kautta: https://rekry.coronaria.fi/MepRekryHoito/Application/Index/1075/

 


DIABETOLOGIAN VASTUULÄÄKÄRI, Coronaria

coronaria diabetologian vastuulaakari

Diabetologian SPESIALISTI – tule MUKAAN CORONARIAN ERIKOISSAIRAANHOITOON!

Coronaria on 100 % suomalainen terveys ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Toimimme kaikkialla Suomessa 2500 ammattilaisen voimin. Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista erikoislääkäripalveluista ympäri Suomea. Erikoislääkäreiden yhteistyö on tiivistä ja konsultaatiomahdollisuudet hyvät. Coronaria erikoissairaanhoidossa tuotamme palveluita 21:lle erikoisalalle.

Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä! Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä julkisen sektorin toimipisteissä ja diabetologian vastuulääkärin tehtävän. Työnkuvaan kuuluu niin toiminnan kehittäminen ja uudistaminen kuin kliininen työ. Työ on ammatillisesti mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa.

Voit päättää, työskenteletkö ammatinharjoittajana, oman yrityksen kautta vai palkansaajana. Palkkiot ovat kilpailukykyisiä vastuulääkärin tehtävänkuva huomioiden. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme  suuren konsernimme henkilöstöedut.

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös etävastaanottoa. Toimipisteitämme löytyy koko Suomesta.

  • Kasvamme vauhdilla, joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soile Laviranta
Rekrytointivastaava, Erikoissairaanhoito
p. 050 421 1455
soile.laviranta@coronaria.fi

SISÄTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄRI, Coronaria

coronaria sisätautien erikoislääkäri

SISÄTAUTIEN SPESIALISTI – tule MUKAAN CORONARIAN ERIKOISSAIRAANHOITOON!

Coronaria on 100 % suomalainen terveys ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys. Toimimme kaikkialla Suomessa 2500 ammattilaisen voimin. Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista erikoislääkäripalveluista ympäri Suomea. Erikoislääkäreiden yhteistyö on tiivistä ja konsultaatiomahdollisuudet hyvät. Coronaria erikoissairaanhoidossa tuotamme palveluita 21:lle erikoisalalle.

Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä! Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä julkisen sektorin toimipisteissä sisätautien erikoislääkärille. Työ on ammatillisesti mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaa.

Voit päättää, työskenteletkö ammatinharjoittajana, oman yrityksen kautta vai palkansaajana. Palkkiot ovat kilpailukykyisiä. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme  suuren konsernimme henkilöstöedut.

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa. Toimipisteitämme löytyy koko Suomesta.

  • Kasvamme vauhdilla, joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soile Laviranta
Rekrytointivastaava, Erikoissairaanhoito
p. 050 421 1455
soile.laviranta@coronaria.fi

Silmätautien erikoislääkäreitä, Coronaria Silmäklinikka Oy

Silmätautien erikoislääkäri – tule joukkoomme!

Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä!

Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista silmälääkäripalveluista mm. Uudellamaalla, Ylä- Savon sote -alueella sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluvalikoimamme kattaa sekä polikliinisen että leikkaussalitoiminnan (mm. kaihi-, karsastus-, luomiplastia- ja glaukoomaleikkaukset). Etsimme nykyisten 32 silmätautien erikoislääkärin rinnalle uusia osaajia vahvistamaan toimintaamme. Voit valita seuraavista yksiköistä:

 • Coronaria Silmäsairaala Helsinki
 • käyntimääriltään Suomen 3. suurin silmäklinikka
 • Laajat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.
 • Sairaalatasoista työtä ostopalvelu- ja yksityispotilaiden parissa.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot ja lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihileikkaukset, luomiplastiat, karsastusleikkaukset)Coronaria Silmäsairaala Oulu
 • Iisalmen sairaala
 • Keskussairaalatasoinen silmäklinikka
 • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkauksia, glaukoomakirurgia)
 • Kuusamon terveyskeskus
  • Silmätauteja hoitava yksikkö, joka palvelee koko Koillismaata.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkaukset)
 • Heinolan terveyskeskus
  • Perustason erikoissairaanhoidon yksikkö
  • Poliklinikkatoiminta ja kaihileikkauksia

Kasvamme vauhdilla, joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

Voit päättää, työskenteletkö palkansaajana, ammatinharjoittajana vai oman yrityksen kautta. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa.

Kaisu Järvinen
Ylilääkäri, Coronaria Silmäklinikka
kaisu.jarvinen@coronaria.fi
0400 994154

Marianne Eliasson
Palvelujohtaja, erikoissairaanhoito
marianne.eliasson@coronaria.fi
050 592 4540