• KATSO ALLA KAIKKI TERVEYDENHUOLLON AVOIMET TYÖPAIKAT

  • Lähihoitaja / Posio
  • Sairaanhoitaja / Posio
   Laboratoriohoitaja/ bioanalyytikko, Posio
  • Silmätautien erikoislääkäreitä, Coronaria Silmäklinikka Oy
  • Psykiatri, Vaasa / Psykiater, Vasa

   LABORATORIOHOITAJA , OULU

   Haemme Coronaria Diagnostiikka Oy:n Oulun patologian laboratorioon laboratoriohoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 29.5.2017 – 30.9.2017. Laboratoriohoitajana osallistut histologian ja sytologian näytteiden käsittelyn koko laboratorioprosessiin.

  • Edellytämme sinulta:
   -Bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon.
   -Kokemusta patologian alan laboratoriotyöstä
   -Joustavuutta, itsenäistä työotetta ja kykyä toimia osana tehokasta tiimiä
   -Qpati –järjestelmän tunteminen on eduksi
  • Toivomme sinulta aktiivista otetta toiminnan kehittämiseen.
   Tehtävä on osa-aikainen (tuntipalkkainen työsopimus) ja palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

   Lisätietoja

   Coronaria Diagnostiikka Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Sauvola, tarmo.sauvola@coronaria.fi

   Hakemukset

   Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@coronaria.fi viimeistään 7.5.2017. Otsikoi viestisi Coronaria / Laboratoriohoitaja.


Lähihoitaja , POSIO

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Posion vuodeosastolle.

Työ vuodeosastolla on monipuolista ja haasteellista kolmivuorotyötä. Toimit alasi tehtävissä mukavassa tiimissämme. Työssäsi pääset toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavaa, moniammatillista hoitotyötä.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan pätevyyttä. Odotamme sinulta joustavuutta, myönteistä ja innostunutta asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että näet toiminnan kehittämisen mahdollisuutena vaikuttaa myönteisesti hoitoon, palveluun ja työhösi.

Lisätietoja

Merja Jussila, palveluesimies p. 040 8012379 tai merja.jussila@coronaria.fi

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi 7.5.2017 mennessä osoitteeseen merja.jussila@coronaria.fi. Otsikoithan viestisi Lähihoitaja vuodeosasto / Posio.


SAIRAANHOITAJA , POSIO

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Posion vuodeosastolle.

Työ vuodeosastolla on monipuolista ja haasteellista kolmivuorotyötä. Toimit alasi tehtävissä mukavassa tiimissämme. Työssäsi pääset toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavaa, moniammatillista hoitotyötä.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä. Odotamme sinulta joustavuutta, myönteistä ja innostunutta asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että näet toiminnan kehittämisen mahdollisuutena vaikuttaa myönteisesti hoitoon, palveluun ja työhösi.

Lisätietoja

Merja Jussila, palveluesimies p. 040 8012379 tai merja.jussila@coronaria.fi

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi 7.5.2017 mennessä osoitteeseen merja.jussila@coronaria.fi. Otsikoithan viestisi Sairaanhoitaja vuodeosasto / Posio.


LABORATORIOHOITAJA/ BIOANALYYTIKKO, POSIO

Haemme laboratoriohoitajaa/ bioanalyytikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Posion terveyskeskuksen laboratorioon.

Terveyskeskuksessamme toimii sekä akuutti vastaanottoa että kiireetöntä ajanvarausta sekä vuodeosasto. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät

Palkkauksessa noudatamme yksityisen terveyspalvelujen työehtosopimusta. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja

Arja Mourujärvi , yksikön esimies p. 040 8012302 tai arja.mourujarvi@posio.fi

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi 7.5.2017 mennessä osoitteeseen arja.mourujarvi(a)coronaria.fi. Otsikoithan viestisi Laboratoriohoitaja/ Bioanalyytikko, Posion terveyskeskus


Silmätautien erikoislääkäreitä, Coronaria Silmäklinikka Oy

Silmätautien erikoislääkäri – tule joukkoomme!

Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä!

Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista silmälääkäripalveluista mm. Uudellamaalla, Ylä- Savon sotealueella sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluvalikoimamme kattaa sekä polikliinisen että leikkaussalitoiminnan (mm. kaihi-, karsastus-, luomiplastia- ja glaukoomaleikkaukset). Etsimme nykyisten 32 silmätautien erikoislääkärin rinnalle uusia osaajia vahvistamaan toimintaamme. Voit valita seuraavista yksiköistä:

 • Tilkan Silmäsairaala
 • käyntimääriltään Suomen 3. suurin silmäklinikka
 • Laajat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.
 • Sairaalatasoista työtä ostopalvelu- ja yksityispotilaiden parissa.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot ja lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihileikkaukset, luomiplastiat, karsastusleikkaukset)
 • Iisalmen sairaala
 • Keskussairaalatasoinen silmäklinikka
 • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkauksia, glaukoomakirurgia)
 • Kuusamon terveyskeskus
  • Silmätauteja hoitava yksikkö, joka palvelee koko Koillismaata.
  • Poliklinikkatoiminta (sis. lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkaukset)
 • Heinolan terveyskeskus
  • Perustason erikoissairaanhoidon yksikkö
  • Poliklinikkatoiminta ja kaihileikkauksia

Kasvamme vauhdilla joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

Voit päättää, työskenteletkö palkansaajana, ammatinharjoittajana vai oman yrityksen kautta. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa.

Kaisu Järvinen
Ylilääkäri, Coronaria Silmäklinikka
kaisu.jarvinen@coronaria.fi
0400 994154

Marianne Eliasson
Palvelujohtaja, erikoissairaanhoito
marianne.eliasson@coronaria.fi
050 592 4540


Psykiatri, Vaasa / Psykiater, Vasa

Psykiatri, Vaasa

Etsimme Vaasaan kolmea psykiatrian osaajaa tukemaan kasvavaa toimintaamme Pohjanmaalla. Voit olla aikuispsykiatrian erikoislääkäri tai psykiatriasta kiinnostunut yleislääkäri.

Työnkuva on monipuolinen ja sovittavissa. Työhön kuuluu poliklinikkatyöskentelyä, palvelukotien ja muiden asumispalveluiden konsultoimista ja halutessasi myös osastotyöskentelyä.

Voit työskennellä joko työsuhteessa kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajan. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

Vi söker tre psykiatriexperter till Vasa för att stödja vår växande verksamhet i Österbotten. Du kan vara specialistläkare inom vuxenpsykiatrin eller allmänläkare med intresse för psykiatri.

Arbetsbeskrivningen är mångsidig och anpassningsbar. Arbetet består av polikliniskt arbete, konsultation för servicehem och andra former av boendeservice samt efter önskemål även arbete på avdelningen.

Du kan arbeta antingen som anställd med månadslön eller som yrkesutövare. Vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig lönenivå. För anställda läkare erbjuder vi ett årligt utbildningsanslag och personalförmånerna i vår stora koncern (bl.a. motions- och kultursedlar). Vi kan även ordna en tjänstebostad vid behov.

Hakuaika tammikuun loppuun asti / Ansökningstiden till slutet av Januari. 

Hakemukset, lisätietoja ja yhteydenotot / Ansökningar och mer information om arbetet:

Erfan Jahangiri, Psykiatria, Vastuulääkäri / Psykiatri, ansvarsläkare ,
erfan.jahangiri(a)coronaria.fi, p. 044 417 5602