Terveydenhuollon avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut unesta ja terveellisistä elämäntavoista? Oletko jo erikoistunut mutta haluat lisäksi tehdä jotain erilaista, mitä vain harva tekee tällä hetkellä Suomessa? Meillä Coronaria Uniklinikalla sinulla on mahdollisuus pätevöityä unilääkäriksi ja työskennellä unen erityisosaajana.

Kynnyskysymys ei ole se, onko sinulla aiempaa kokemusta unesta ja terveellisistä elämäntavoista. Tärkeintä on aito kiinnostus aiheeseen ja halu kehittyä. Me Coronariassa koulutamme sinut unilääkärin työhön. Sinulla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä jotain, mitä vain harva lääkäri tekee tällä  hetkellä. Koulutuksesta ja perehdytyksestä vastaa henkilökohtaisesti dosentti, erikoislääkäri Henri Tuomilehto, jolla on unilääketieteen erityispätevyys.

Uniklinikkamme muodostavat Suomessa ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden ja asiantuntijaverkoston, jossa työskentelee jo nyt 20 koulutettua unilääkäriä Helsingissä, Lahdessa, Järvenpäässä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Olemme avaamassa lähiaikoina uudet uniklinikat Seinäjoelle, Kotkaan ja Turkuun.

UNILÄÄKÄRIN TYÖ ON PALKITSEVAA

Pitkäaikainen uniongelma on lääketieteellinen ongelma. Kyse on unihäiriöstä. Unihäiriöiden diagnosointi perustuu unitutkimukseen ja potilaan oirekyselyyn. Unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa syyn selvittämisen jälkeen ja työssämme näkee hienoja potilastarinoita.

TYÖSKENTELY, YHTEISTYÖ JA KEHITTYMINEN

Potilaat tulevat uniklinikoillemme joko suoraan tai lähetteellä. Ensikäynnistä lähtien toimintamallimme on selkeä. Lääkärimme työskentelevät ammatinharjoittajasopimuksella vähintään kerran viikossa puoli päivää tai koko päivän. Tämä takaa, että ote työhön säilyy ja työssä pystyy kehittymään.

Emme jätä sinua yksin. Coronarian valtakunnallinen uniklinikoiden verkosto takaa toimivan konsultointimahdollisuuden. Henkilökohtaisen koulutuksen ja perehdytyksen lisäksi järjestämme koulutuspäivät kaksi kertaa vuodessa. Jokaisella uudella lääkärillä on myös  nimetty tukihenkilö.

Hakemukset, lisätietoja ja yhteydenotot

Ole yhteydessä, jätä viesti tai soittopyyntö yhteystiedoillasi, soitan sinulle taikaisin, niin keskustellaan lisää.

Ystävällisin terveisin,

  • Henri Tuomilehto
   Dosentti, erikoislääkäri, unilääketieteen erityispätevyys, somnologi -eurooppalainen unilääketieteen pätevyys

henri.tuomilehto@coronaria.fi


Aikuispsykiatri, Heinola

Etsitkö parempaa työpaikkaa? Kaipaatko työltäsi joustavuutta ja monipuolisuutta? Etsimme Heinolaan psykiatrian erikoislääkäriä tukemaan jatkuvasti kasvavaa toimintaamme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innovatiivisen työnkuvan, sekä mukavat ja innostuneet työkaverit. Työnkuva sisältää lähi- ja etävastaanottoa. Olet mukana kehittyvässä työympäristössä ja pääset joustavasti vaikuttamaan omaan työhösi. Me Coronarialla tarjoamme lääkäreillemme toimivan työympäristön ja potilaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja hyvän hoidon.

Voit työskennellä joko työsuhteessa kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta. Työn aloitus on yhdessä sovittavissa.

Hakemukset, lisätietoja ja yhteydenotot

Erfan Jahangiri,
Psykiatria, vastuulääkäri
erfan.jahangiri@coronaria.fi  • Silmätautien erikoislääkäri – tule joukkoomme!

   Silmätautien erikoislääkäri – tule joukkoomme!

   Etsimme erittäin ammattitaitoiseen joukkoomme lisää huipputekijöitä!

   Coronaria vastaa keskussairaalatasoisista silmälääkäripalveluista mm. Uudellamaalla, Ylä- Savon sote -alueella sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Palveluvalikoimamme kattaa sekä polikliinisen että leikkaussalitoiminnan (mm. kaihi-, karsastus-, luomiplastia- ja glaukoomaleikkaukset). Etsimme nykyisten 32 silmätautien erikoislääkärin rinnalle uusia osaajia vahvistamaan toimintaamme. Voit valita seuraavista yksiköistä:

   • Coronaria Silmäsairaala Helsinki
   • käyntimääriltään Suomen 3. suurin silmäklinikka
   • Laajat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.
   • Sairaalatasoista työtä ostopalvelu- ja yksityispotilaiden parissa.
    • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot ja lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihileikkaukset, luomiplastiat, karsastusleikkaukset)
   • Coronaria Silmäsairaala Oulu
   • Laajat tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Sairaalatasoista työtä yksityispotilaiden parissa. Leikkaustoiminta (mm. kaihileikkaukset, luomileikkaukset, jälkikaihi)Iisalmen sairaala
   • Keskussairaalatasoinen silmäklinikka
   • Poliklinikkatoiminta (sis. laserhoidot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkauksia, glaukoomakirurgia)
   • Kuusamon terveyskeskus
    • Silmätauteja hoitava yksikkö, joka palvelee koko Koillismaata.
    • Poliklinikkatoiminta (sis. lasiaisinjektiot) ja leikkaustoiminta (kaihi- ja luomileikkaukset)
   • Heinolan terveyskeskus
    • Perustason erikoissairaanhoidon yksikkö
    • Poliklinikkatoiminta ja kaihileikkauksia
   • Mikkelin keskussairairaala
   • Kotkan keskussairaala 

   Kasvamme vauhdilla, joten meillä riittää töitä pitkäksi aikaa!  

   Voit päättää, työskenteletkö palkansaajana, ammatinharjoittajana vai oman yrityksen kautta. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta.

   Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

   Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi, oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa.

   Kaisu Järvinen
   Ylilääkäri, Coronaria Silmäklinikka
   kaisu.jarvinen@coronaria.fi