Coronaria Akatemia

Coronaria Akatemia

Coronaria Akatemia on Coronarian koulutusohjelma terveydenhuollon ammattilaisillemme; terapeuteille, hoitajille ja lääkäreille. Tuemme  ammatillista osaamista monipuolisella ja kattavalla koulutusohjelmalla. Koulutukset nostavat työmme laatua ja näin vaikuttavat suoraan asiakkaidemme arkeen. Koulutustilaisuudet ovat työntekijöillemme myös oiva tilaisuus tavata kollegoita oman tiimin ulkopuolelta.

Jaettu osaaminen, yhteisöllisyys ja tiivis käytännönläheisyys kulkevat koulutuskalenterissamme mukana. Koulutuksissamme on painotettu teemoja, jotka ovat nousseet henkilöstöltämme.

”Laadukkaan puheterapian tarjoamiseksi ja oman työmotivaation ylläpitämiseksi koen jatkuvan lisäkouluttautumisen valtavan tärkeäksi. Coronaria Akatemia mahdollistaa loistavasti sen, että voin osallistua joka vuosi juuri omaa mielenkiintoani ja asiakkaideni tarpeita parhaiten vastaaviin koulutuksiin! Koulutusmahdollisuuksia on ihanan runsaasti ja paitsi että ne antavat sisällöllisesti kättä pidempää, ne tarjoavat myös mahdollisuuden jakaa ajatuksia kollegojen kanssa ja moninkertaistaa innostusta uusista menetelmistä ja opeista. Sisäiset koulutukset tiivistävät yhteishenkeä ja mahdollistavat koulutusten pohjalta ideoimisen yhdessä vielä pitkään koulutusten jälkeenkin.”  Sari Väätäjä, puheterapeutti.

tutustu Coronaria kuntoutuspalveluiden koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Coronaria Kuntoutuspalveluiden vuoden 2018 koulutusohjelma on myös avoinna Sinulle kuntoutusalan ammattilainen!

Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu koulutukseen!