Kuntoutus- ja terapiapalvelut

Tehtävämme on tehdä ihmisen elämästä parempaa

Pienikin muutos on suuremman alku

Tarjoamme kuntoutus- ja terapiapalveluja sekä arviointipalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Toteutamme kuntoutusta omissa toimitiloissamme sekä asiakkaalle tutussa ympäristössä: kotona, päiväkodissa tai koulussa sekä verkon välityksellä etäpalveluna.

Tarjoamme palveluita KELA:n, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Katso avoimet paikat

Lähetä avoin hakemus

Tule sellaisena kuin olet

MEILLÄ ON TILAA YKSILÖILLE JA PERSOONILLE

Olet meille 100% sopiva jos olet:

 • Positiivinen ja iloinen tiimipelaaja.
 • Itsenäinen ja rohkea yksintekijä.
 • Rakastat rutiineja ja kalenteroimista.
 • Et säikähdä nopeita käänteitä tai suunnanmuutoksia.
 • Olet vahva ja kokenut ammattilainen.
 • Olet vihreä ja janoat kokemusta.
 • Olet nopea ja tehokas.
 • Olet tyyni ja rauhallinen.
 • Innostut ja innostat, toimit tai tuumailet.

100 % suomalainen

Ajattelemme terveydenhuollon fiksummin

Coronaria on lääkäreiden perustama ja 100 % suomalainen terveydenhuollon uudistaja. Tuotamme korkeatasoisia hoiva-, kuntoutus- ja terveyspalveluja mahdollisimman lähellä niiden käyttäjiä.

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: henkilöstö voi paremmin, asiakkaat saavat parempaa hoitoa ja yhteiskunta säästää rahaa.

Ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet: niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys on huippuluokkaa.

Meillä parhaistakin tulee parempia

Coronaria Akatemia

Coronaria Akatemia on henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittymisen ohjelma, joka koostuu verkko-opiskelusta sekä koulutuksista ja valmennuksista. Ammattitaidon kehittäminen nostaa työmme laatua ja vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen. Me kuntoutuksessa panostamme kouluttautumiseen ja siihen, että jokainen saa kehittyä ja kasvaa ammattilaisena.

Coronaria Akatemia koostuu kolmesta kokonaisuudesta; yleisestä perehdytysohjelmasta, omaan ammattiryhmään liittyvistä koulutuksista ja räätälöidyistä koulutuksista!

SISÄINEN SPARRAUS

Sparraamme jatkuvasti toinen toistamme ja tsemppaamme arjessa. Jokainen meille tuore työntekijä saa oman mentorin, jonka kanssa voi käydä itselle tärkeitä asioita läpi. Panostamme perehdytykseen – rauhallinen ja perusteellinen alku kantaa pitkälle.

Tarjoamme koulutuksia myös yleisesti alan ammattilaisille. TUTUSTU KOULUTUKSIIN JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

KATSO AVOIMET KOULUTUKSET JA VARAA PAIKKASI

Me hyödynnämme osaamistamme yli ammattirajojen

YHDESSÄ PAREMPIIN HOITOTULOKSIIN

Me olemme hyvästä syystä ylpeitä siitä mitä teemme. Asiantuntijamme ovat maamme parhaita, ja jokainen on oman työnsä suvereeni osaaja. Me autamme toisiamme kehittymään ja jaamme osaamistamme.

MONIAMMATILLINEN TOIMINTATAPA

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, ja toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

TYÖNOHJAUS

Meillä asioita saa kyseenalaistaa, pohtia, miettiä ja pyöritellä. Työnohjaus antaa tilaa oman työn reflektoinnille ja ajatusten tuulettamiselle. Työnohjaajamme ovat henkilöstömme rekrytoimia ja hyväksi havaitsemia.

AKATEMIAN SPESIALISTIEN TUNNIT

Verkostoitumista yli ammattirajojen; kokoonnumme virtuaalisesti yhteen kuuntelemaan talon sisäisten osaajien luentoja mielenkiintoisista aiheista.

Voit valita itsellesi sopivimmat aiheet ja sukeltaa osaavien kollegoiden luennoille jopa viikoittain!

Tuleva työpaikkasi pähkinänkuoressa

100% Suomalainen

yli 600 Tekijää

6 Palvelukategoriaa

yli 60 Toimipistettä ympäri suomen

100 000 Terapiaa/ vuosi

Asiakastyytyväisyys 4,8 /5

Meillä on hyvä meininki 4,7/5

Tee arvokasta työtä ja voi hyvin

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, ja se näkyy suoraan asiakkaidemme tyytyväisyydessä – ja mikä tärkeintä – hoitotuloksissa.

Meillä on hyvä ilmapiiri ja henki sekä mahtavat kollegat. Toimitilat ja materiaalit ovat parhaimmasta päästä. Voit myös olla töissä muutenkin kun kokoaikaisesti.

Olemme hyvästä syystä ylpeitä siitä mitä teemme ja olemme myös ylpeitä toisistamme! Meillä viihdytään ja opitaan uutta. Meillä saa tehdä ja saat apua tekemiseen.

Tule mukaan parhaaseen porukkaan

Hae meille nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.

Hae meille, jos olet

 • Puheterapeutti
 • Toimintaterapeutti
 • Fysioterapeutti
 • Psykologi
 • Neuropsykologi
 • Psykoterapeutti

Katso avoimet paikat

Lähetä avoin hakemus

Katso mikä on puheterapeuttimme mielestä parasta hänen työssä

Päivi Poutiainen kertoo psykoterapeutin työstä Coronarialla