Coronaria Kotikylä Kotiranta, Kuusamo

Hoivakoti ikäihmisille

Coronaria Kotikylä Kotiranta tarjoaa turvallisen kodin 30:lle kuusamolaiselle iäkkäälle ihmiselle. Kotiranta sijaitsee Kuusamossa Kuusamo -järven rannalla terveyskeskuksen vieressä. Coronaria Kotikylä Kotiranta toimii 2015 valmistuneissa, nykyaikaisissa tiloissa.


30KPL TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HUONEISTOA 
KOULUTETTU HENKILÖKUNTA ASUKKAIDEN TUKENA YMPÄRI VUOROKAUDEN 

LUONTO LÄHELLÄ
YHTEISÖLLINEN JA KUNTOUTTAVA ARKI
TURVARANNEKKEET JA TURVANARPPI
NYKYAIKAISET TILAT


Coronaria Kotikylä Kotirannassa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä. Kodissamme asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perusta on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle ja siihen liittyvään hoivaan.

TILAT

Nykyaikaiset tilamme ovat esteettömät ja valoisat, sekä muut terveyspalvelut ovat lähellä. Kaunis Kuusamojärvi on mukavaa ulkoilu-aluetta. Meillä asutaan omassa huoneessa, jonka asukas kalustaa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Kotirantaan tullaan asiakkaaksi Kuusamon kaupungin vanhustyön ohjauksen kautta.

aktiivinen arki

Toimintakyvyn tukeminen elää kotimme kaikessa toiminnassa. Jokaista asukasta ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Yhdessä tekeminen virkistää ja motivoi liikkumaan.

Toimintakykyä tuetaan yksilöllisen suunnitelman ja mielekkään arjen toimintojen lisäksi yhdessä suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaista viriketoimintaa ympäri vuoden. Asukkaille tärkeitä asioita ovat ulkoilu, musiikki, yhdessä jutteleminen ja muisteleminen, tuoreiden leivonnaisten tuoksu ja maisteleminen, erilaiset visailut, tarinat ja yhteiset juhlat. Kodissamme on lämmin ja salliva ilmapiiri.

Käytössämme on SävelSirkku ohjelmisto, jossa on ikäihmisille mukavaa ohjelmaa. SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään porina-aiheita, jumppaa ja musiikkia.  Asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään.

 

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

Lue lisää Coronaria Kotikylä -konseptista

TULE TUTUSTUMAAN KOTIIMME!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Irmelin kanssa.

Irmeli Uutela
Coronaria Kotikylä Kotiranta, Palveluesimies
irmeli.uutela@coronaria.fi
Puh. 050 365 0124

Coronaria Kotikylä Kotiranta, Kuusamo
RAISTAKANTIE 1
93600 KUUSAMO