Coronaria Kotikylä Lepolankatu, Lahti

HOIVAKOTI IKÄIHMISILLE

Lepolankadun palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin 60 Päijät-Hämäläiselle iäkkäälle ihmiselle. Lepolankadun palvelukoti sijaitsee Lahdessa Kivistönmäen alueella.  Koti koostuu viidestä ryhmäkodista.


60 TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PAIKKAA
5 RYHMÄKOTIA
KAIKILLA OMA HUONE

KUNTOUTTAVAA JA YKSILÖLLISTÄ ARKEA
TURVARANNEKKEET
MONIPUOLISET TUKIPALVELUT


Coronaria Kotikylä Lepolankatu sijaitsee rauhallisella alueella Lahden Kivistönmäellä, aivan keskustan tuntumassa. Coronaria on toiminut palveluntuottajana Lepolankadun palvelukodissa vuodesta 2017 alkaen.

asuminen

Kodissamme on 60 yhden hengen huonetta kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on 25 asuntoa jakaantuneena kahteen ryhmäkotiin ja yläkerrassa 35 asuntoa kolmessa ryhmäkodissa. Asunnoissa  jokaisella on oma huone, jossa wc/suihku. Yhteisessä ruokailu/oleskelutilassa voi viettää aikaa toisten seurassa.

Lisäturvallisuutta tuo turvarannekkeet. Lepolantien palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Lepolankadulla eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan mahdollisimman itsenäisesti ja monipuolisesti kodin arkea.

toimintaa

Käytössämme on SävelSirkku -menetelmäpalvelu, jossa on ikäihmisille mukavaa ohjelmaa. SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

Kuntoutus elää Lepolankadun palvelukodin kaikessa toiminnassa.  Jokaista ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista ohjaa fysioterapeutti asukkaalle soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Yhdessä harjoittelu ja tekeminen virkistää sekä motivoi liikkumaan.

Toimintakykyä tuetaan yksilöllisen suunnitelman ja mielekkään arjen toimintojen lisäksi yhdessä suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaista viriketoimintaa ympäri vuoden

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄ -KONSEPTISTA


Miten coronaria kotikylä LEPOLANKADULLE pääsee asumaan?

Coronaria Kotikylä Lepolankadulle tullaan asukkaaksi Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän (PHHYKY) Asiakasohjausyksikkö Siirin kautta.

Kotiimme liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Coronaria Kotikylä Lepolankadun palveluesimieheen Margit Ventoon p. 050 356 9361.

Margit Vento
Coronaria Kotikylä Lepolankatu, palveluesimies
Puh. 050 356 9361
margit.vento@coronaria.fi

Sari Laine
Coronaria Kotikylä Lepolankatu, palveluvastaava
Puh. 040 359 4594
sari.laine@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Lepolankatu
Lepolankatu 14 E
15210 Lahti