Coronaria Kotikylä Lipporanta, Oulu

Uusi hoivakoti ikäihmisille

Oulu saa oman Coronaria Kotikylänsä, kun avaamme ikäihmisten hoivakodin Lipporannan uudelle asuinalueelle joulukuussa 2018. Coronaria Kotikylä Lipporanta on uusin Kotikylämme Oulujoen suistossa, keskellä kauneinta luonnonmaisemaa. Kotikylä Lipporanta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta, palveluiden välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kotikylä Lipporanta tarjoaa upean kodin 24 ikäihmiselle uuden kerrostalon 1. kerroksessa. Samassa rakennuksessa on myös ylemmissä kerroksissa uusia moderneja Coronarian senioriasuntoja.

Huom! Taloyhtiön (Kotikatu365) yhteiset tilat eivät kuulu hoivakodin asukkaiden käyttöön, vaan ovat käytössä muille Lipporannan kerrostaloissa ja senioriasunnoissa asuville.


24kpl TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN KOTIA
UPOUUDET TILAT
KOTI ON SUUNNITELTU TÄYSIN IKÄIHMISTEN TARPEISIIN
UPEA LUONNONMAISEMA


ensimmäiset asukkaat 1.12.2018 alkaen

Hoivakoti avasi ovensa joulukuussa ensimmäisille asukkaille, jotka pääsivät asettumaan kodiksi. Coronaria Kotikylä Lipporanta tarjoaa kodinomaisen, turvallisen toimintakykyä sekä yksilöllisyyttä tukevan asuinympäristön. Omahoitajajärjestelmällä varmistetaan hoidon yksilöllisyys sekä potilaan ja hoitajan välinen luottamus.

SUKELLA LIPPORANNAN HOIVAKODIN UUSIIN TILOIHIN ALLA OLEVASTA 3D-MALLISTA

Käytössämme on SävelSirkku -ohjelmisto, joka on mieltä ja kehoa kuntouttava menetelmä.  SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Haluamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

lue lisää Coronarian kotikylästä ja sen arvoista täältä


MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ LIPPORANTAAN PÄÄSEE ASUMAAN?

Maksusitoumuksella tai palvelusetelillä

Hoivakotiimme on mahdollista tulla asukkaaksi kolmella eri tavalla: itsemaksavana asiakkaana, Kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai kunnan myöntämällä maksusitoumuksella. Jos olet oululainen, Palveluseteliä tai maksusitoumusta tiedustellaksesi voit olla yhteydessä Oulun kaupungin vanhuspalvelujen palveluohjaukseen, jossa selvitetään asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve. Muiden kuntien asukkaat ovat aina ensin yhteydessä oman kuntansa vanhuspalveluohjaukseen.

ITSEMAKSAVANA

Haluaisitko paikan meiltä hoivapaikan itsemaksavana asiakkaana? Se on mahdollista! Voit olla yhteydessä yksikköömme niin katsomme miten voimme olla avuksi!

Anne Kaan
Palveluesimies, Lipporanta
p. 040 621 5293
anne.kaan@coronaria.fi