Coronaria Kotikylä Onnelantie, Lappeenranta

Hoivakoti ikäihmisille

Coronaria Kotikylä Onnelantie tarjoaa turvallisen kodin 44:lle ikäihmiselle Lappeenrannan Tirilän kaupunginosassa. Palvelukotitoimintaa on kiinteistössä ollut vuodesta 2006 lähtien ja Coronaria on toiminut palveluntarjoajana vuodesta 2013 alkaen.


44 TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN JA PALVELUASUMISEN PAIKKAA

KUNTOUTTAVAA JA YHTEISÖLLISTÄ ARKEA
KÄYTÖSSÄ SÄVELSIRKKU OHJELMISTO
MONIPUOLISET TUKIPALVELUT
PÄIVÄTOIMINTAA


Coronaria Kotikylä Onnelantie tarjoaa turvallisen kodin 44 Lappeenrantalaiselle. Palvelukodissa tuotetaan tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista ikäihmisille. Onnelantien hoivakoti sijaitsee rauhallisessa ja vehreässä Tirilän kaupunginosassa Lappeenrannassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Coronaria Kotikylä Onnelantien Asukkaille tarjotaan turvallinen, esteetön, virikkeellinen ja kodikas ympäristö. Onnelantie on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Coronaria Kotikylä Onnelantie toimii Lappeenrannan Asuntopalvelun omistamassa toimitilassa ja asukkaat solmivat vuokrasopimuksen Asuntopalvelun kanssa.

ASUNNOT

Coronaria Kotikylä Onnelantien palvelukodin ensimmäisen kerroksen vuokra-asunnoissa on asukkailla käytössään omat minikeittiöt sekä osassa asunnoista parveke. Kerroksessa on myös koteja pariskunnille. Asuntojen koot vaihtelevat 17–50 neliön välillä. Kerros on tarkoitettu asukkaille, jotka ovat kevyemmän palveluasumisen tarpeessa.

Tehostetussa palveluasumisessa (2. ja 3. kerros) asukkailla on oma makuuhuone ja esteetön wc- ja suihkutila sekä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Alakerrassa on nykyaikainen ikäihmiselle tarkoitettu sauna. Pihasta löytyy grillikatos/huvimaja, joka on varsinkin kesäisin kovassa käytössä.

TOIMINTAA

Käytössämme on SävelSirkku -menetelmäpalvelu, jossa on ikäihmisille mukavaa ohjelmaa. SävelSirkun kautta saamme vuoden jokaiseen päivään jutunaiheita, jumppaa ja musiikkia;  asioita, jotka ovat asukkaillemme tuttuja vuosikymmenten takaa aina tähän päivään saakka.

Onnelantien Palvelukodissa on myös mahdollisuus päivätoimintaan ja kotihoidon asukkaiden saunotukseen.

 

OLEMME YKSI CORONARIA KOTIKYLISTÄ!

Halustamme arvostaa vanhuutta, loimme aivan uudenlaisen asumismuodon ikäihmisille. Coronarian Kotikylä on laadukasta vanhuutta arvostava asumismuoto ikäihmisille, jonka arvot ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vanhuus on elämänvaihe, joka tulisi saada kukoistaa juuri niin toimeliaana ja sosiaalisena kuin ihminen haluaa ja mihin hän kykenee. Tästä ajatuksesta syntyi Kotikylä.

LUE LISÄÄ CORONARIA KOTIKYLÄ -KONSEPTISTA


MITEN CORONARIA KOTIKYLÄ ONNELANTIELLE PÄÄSEE ASUMAAN?

Coronaria Kotikylä Onnelantiellä on sopimus iäkkäiden tehostetusta palveluasumisesta ja palveluasumisesta Lappeenrannan kaupungin kanssa, jolloin asukkaaksi hakeudutaan Lappeenrannan vanhuspalvelujen kautta. Lisätietoja antaa Lappeenrannan kaupungin ikäihmisten palveluohjauksen SAS-työryhmä.

Tule tutustumaan kotiimme!

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä kotiimme! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihin ja toimintaamme yhdessä läheistesi, omaishoitajasi tai avustajasi kanssa. Pyydämme ystävällisesti soittamaan etukäteen ja sopimaan tutustumiskäynnin Pian kanssa.

Pia Lagervall
Coronaria Kotikylä Onnelantie, palveluesimies
Puh. 050 395 5972
pia.lagervall@coronaria.fi

Anna Käkelä
Coronaria Kotikylä Onnelantie, palveluvastaava
Puh. 044 417 5604
anna.kakela@coronaria.fi

Coronaria Kotikylä Onnelantie
Onnelantie 32
53500 Lappeenranta