Coronaria Wilhelmiina, Hollola

 1. Coronaria Wilhelmiina on 12 paikkainen kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille suunnattu kodinomainen asumisyksikkö Hollolassa. Wilhelmiinassa kaikki osallistuvat arjen työskentelyyn voimavarojensa mukaisesti.

 2. 12 KPL TEHOSTETTUA ASUMISPALVELUPAIKKAA

  ILOINEN JA YHTEISÖLLINEN ARKI
  VIIHTYISÄT JA MODERNIT ASUINTILAT MAASEUDULLA
  ASKARTELUT, LEIVONTA JA PIHATYÖT OSANA ARKIASKAREITA
  LAULAMME JA MUSISOIMME YHDESSÄ
  MATKOJA JA RETKIÄ LÄHIYMPÄRISTÖÖN 


 3. Kehitysvammaisten ryhmäkoti kauniilla maaseudulla

 4. Coronaria Wilhelmiina sijaitsee keskellä kaunista maaseutua Vesijärven välittömässä läheisyydessä. Hoivakodissamme vallitsee hyvä ja iloinen yhteishenki. Asukkaamme osallistuvat yhdessä ohjaajien kanssa arjen suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapamme perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jossa huomioidaan asukkaan olemassa olevat taidot ja tuetaan omatoimisuutta.

Wilhelmiinassa kaikilla asukkailla on omat huoneet, joissa osassa on myös oma kylpyhuone. Suurimman osan ajasta asukkaat viettävät yhteisissä tiloissa sisällä ja ulkona. Kotimme sydän on suuressa keittiössä ja sen ruokailutilassa. Olohuoneesta löytyy istumapaikat kaikille, jossa vietämme myös paljon aikaa ja rentoja elokuvailtoja. Ulkona pihapiirissä on kota, jossa vietämme iltaa kitaraa soittaen ja laulaen.

Päiväaikainen toiminta hoivakodissamme koostuu muun muassa ulkotöistä pihapiirissämme, jossa meillä on myös oma kanala ja kasvihuone. Päiväaskareisiin kuuluvat myös yhdessä leivonta ja askartelu. Asukkaillamme on oma bändi, joka on myös tehnyt keikkoja.

INTERVALLIHOITOA

Meille voi tulla asukkaaksi myös omaishoitajan vapaan ajaksi. Hoitoajanjaksoista sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta.

ASUKKAAKSI CORONARIA WILHELMIINAAN

Meille voit hakeutua asukkaaksi oman kunnan tai hyvinvointikuntayhtymän kautta. Voit kysellä vapaista asumispaikoista yksikkömme esimieheltä soittamalla tai sähköpostilla.


kuvia ja tunnelmia kodistamme

Kääntyykö Toni Wirtasen tuoli, kun Wilhelmiinan bändi esittää Apulantaa?