Kotisairaala – Oulu

Coronaria Kotisairaala – miellyttävä vaihtoehto osastohoidolle

Kotisairaala on hyvä vaihtoehto asiakkaille, joiden hoitoa ei ole välttämätön toteuttaa sairaalan tiloissa. Kotisairaalan palvelut sopivat lyhytaikaista ja määräaikaista sairaalahoitoa tarvitseville asiakkaille.

KOTISAIRAALAN PALVELUIHIN KUULUVAT:

  • hoidolliset arviot sekä toimenpiteet
  • seurantakäynnit hoitajakson aikana
  • tarvittavat lähetteet
  • todistukset, lausunnot ja konsultaatiot
  • jatkohoidon suunnittelu.

Tarjoamme asiakkaillemme lääkäri- ja sairaanhoitajapalveluita joka päivä klo 7–24. Lisäksi palveluumme kuuluu puhelinpäivystys yöaikaan. Coronaria Kotisairaalaan voidaan ohjataan oululainen potilas perusterveydenhuollosta, päivystyksestä ja erikoissairaanhoidosta. Toiminta-alueemme on n. 25 km säteellä Oulun keskustasta kattaen myös Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon taajamien keskusta-alueet.

100% suomalainen

Coronaria on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluihimme kuuluvat terveyden, koti- ja kotisairaanhoidon, kuntoutuksen ja palveluasuminen palvelut eri asiakasryhmille.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Lue lisää coronariakotisairaala.fi