Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Joensuu

Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista fysioterapiaa Joensuussa sekä sen lähikunnissa.

Tarjoamme monipuoliset fysioterapiapalvelut, mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia, neurologinen fysioterapia (lasten ja aikuisten),osteopaattiset hoidot, uimaopetus, kipuhoidot, vyöhyketerapia, kinesioteippaus, huimaushoito, akupunktio, lymfaterapia jne.

Toimipisteemme sijaitsee Joensuun Niinivaaralla. Paikoitusalue sijaitsee toimitilojemme välittömässä läheisyydessä, joten meille on helppo tulla! Terapiaa toteutetaan tilanteen vaatiessa myös asiakkaan kotona, päiväkodissa, uimahallissa ja muissa liikuntatiloissa.

Joensuun yksikkömme on entinen Niinivaaran fysioterapia Oy, jonka toiminta siirtyi yrityskaupan myötä Coronaria Contextia Oy:n omistukseen toukokuussa 2018. Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.


HINNASTO

 

Fysioterapia 30 min 40 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 50 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 60 € (Kelan korvaus 8 €)
Fysioterapia 90 min 90 €
Fysioterapia/osteopaattinen käsittely 30 min 45 €
Fysioterapia/osteopaattinen käsittely 45 min 55 €
Fysioterapia/osteopaattinen käsittely 60 min 68 €
Osteopatia 58 €
Lymfaterapia 45 min 54 €
Lymfaterapia 60 min 64 €
Lymfaterapia 90 min 85 €
VoiceMassage 45 min 50 €
VoiceMassage 60 min 60 €
VoiceMassage 75 min 75 €
Vyöhyketerapia 45 min 56 €
Vyöhyketerapia 60 min 75 €
Vyöhyketerapia 90 min 105 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinongelmaisten fysioterapia, lasten ja aikuisten neurologinen fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, yksilöllinen allasterapia, purennan toimintahäiriöiden fysioterapia, osteopatia, vyöhyketerapia, teippaukset