Kuntoutus- ja terapiapalvelut – Outokumpu

Tarjoamme monipuolista ja ammattitaitoista fysioterapiaa Outokummussa sekä sen lähikunnissa.

Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. yksilöllinen allasterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoito ja neurologinen fysioterapia, akupunktio, lymfaterapia, vyöhyketerapia, huimaushoito, ääniergonomia, voice massage, osteopatia, ja kinesioteippaus.

Outokummun toimipisteen toimitilat sijaitsevat katutasossa Suutarinkatu 9:ssa. Meille on helppo tulla, sillä ulko-oven eteen pääsee invataksilla ja asiakaspysäköinti on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Outokummun yksikkömme on entinen Fysika Center Ky,  jonka toiminta siirtyi yrityskaupan myötä Coronaria Contextia Oy:n omistukseen toukokuussa 2018. Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.


HINNASTO

Fysioterapia 30 min 40 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 50 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 60 € (Kelan korvaus 8 €)
Lymfaterapia 45 min 54 €
Lymfaterapia 60 min 64 €
Lymfaterapia 75 min 75 €
Lymfaterapia 90 min 85 €
VoiceMassage 45 min 50 €
VoiceMassage 60 min 60 €
Vyöhyketerapia 45 min 56 €
Vyöhyketerapia 60 min 75 €
Vyöhyketerapia 75 min 85 €
Vyöhyketerapia 90 min 105 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorapalautus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME:

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, purennan toimintahäiriöiden fysioterapia, asentohuimauksen hoito, fasciakäsittely, Maitland – manuaalisen terapian menetelmä, jota käytetään tuki- ja liikuntaelimistön sekä hermokudoksen toimintahäiriöiden fysioterapiassa, Kinetic Control- Tuli- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä, joka analysoi liikettä ja sen häiriöitä suhteessa kipuun ja toiminnan haittaan. Perustuu liikekontrollin parantamiseen omien harjoitteiden avulla, jotka on helppo tehdä kotona ilman välineitä, allasterapia