Kuntoutus- ja terapiapalvelut -Sievi

Tarjoamme fysioterapiaa Sievissä ja sen ympäristökunnissa.

Toimipisteessämme käytetään vain yleisesti hyväksyttyjä fysioterapia menetelmiä. Erikoisosaamistamme ovat mm. terapeuttinen harjoittelu, ortopedinen manuaalinen terapian, MDT-terapia ja neurologinen fysioterapia. Terapian tuloksia arvioidaan jokaisella hoitokerralla havainnoimalla, haastattelemalla ja mittaamalla, käytössämme on nykyaikaiset lääkinnällisen harjoitteluterapian laitteistot.

Sievin toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Haikolantie 22.

Sievin toimipisteemme on osa Nivalan Fysioterapia Oy:tä, jonka toiminta siirtyi Coronaria Terameri Oy:lle liiketoimintakaupan myötä kesäkuussa 2018. Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen.


HINNASTO:

Fysioterapia 30 min 47 € (Kelan korvaus 4 €)
Fysioterapia 45 min 55 € (Kelan korvaus 6 €)
Fysioterapia 60 min 63 € (Kelan korvaus 8 €)
Akupunktio 60 €
Hieronta 60 min 60 €
Hieronta 90 min 75 €
Lymfaterapia 60 min 65 €
Lymfaterapia 90 min 90 €

Lääkärin lähetteellä saat fysioterapiasta Kela-korvauksen. Meillä on käytössä Kelan suorakorvaus, jolloin maksat hoidosta suoraan vain oman osuutesi. Kysy muiden palveluiden hinnastoja toimipisteestämme. Kotikäyntilisä erillisen sopimuksen mukaan.

MUITA PALVELUITAMME:

Neurologinen fysioterapia, SenioriFysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, manuaalinen terapia, terapeuttinen harjoittelu, neurologinen fysioterapia, akupunktio, urheiluhieronta, tukipohjalliset

Varaa aika verkossa