Kuukkeli – Posio

Posiolla sijaitseva ympärivuorokautisen tehostetun asumisen Asuntola-Ryhmäkoti Kuukkeli tarjoaa turvallisen kodin 14 kehitysvammaiselle aikuiselle asukkaalle. Kodissa on myös yksi paikka lyhytaikaiseen vuorohoitokäyttöön. Kuukkeli sijaitsee Posion kuntataajamassa palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Kodissamme on 11 yhden hengen huonetta sekä kaksi solukaksiota ja yksi saunallinen yksiö. Kuukkeli on asukkaidemme koti, jossa ammattitaitoiset hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Kuukkelissa eletään aktiivista, iloista ja elämänmakuista arkea.

Kuntouttava työote elää Asuntola-Ryhmäkoti Kuukkelin kaikessa toiminnassa.  Jokaista asukasta ohjataan ja tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen elämään. Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyyden tukeminen motivoi toimimaan ja luo turvallisuutta. Kuukkelissa annetaan myös hyvä ja lämminhenkinen hoiva ja huolenpito sitä tarvitsevalle asukkaalle.

Kuukkelin välittömässä läheisyydessä sijaitsee päivätoimintakeskus “Toimari”, jossa asukkailla on mahdollisuus osallistua kuntouttavaan monipuoliseen päivätoimintaan.


ARVOT

Kehitysvammaisten palvelu- ja ryhmäkotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.  Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä. Lue lisää arvoistamme täältä.