Lepolankadun palvelukoti – Lahti

Lepolankadun palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin 60 Päijät-Hämäläiselle iäkkäälle ihmiselle. Lepolankadun palvelukoti sijaitsee Lahdessa Kivistönmäen alueella.  Coronaria on toiminut palveluntuottajana Lepolantien palvelukodissa 1.6.2017 alkaen.

Kodissamme on 60 yhden hengen huonetta jakaantuneena kahteen kerrokseen. Alakerrassa on 25 asuntoa jakaantuneena kahteen ryhmäkotiin ja yläkerrassa 35 asuntoa kolmessa ryhmäkodissa. Asunnoissa  jokaisella on oma huone, jossa wc/suihku. Yhteisessä ruokailu/oleskelutilassa voi viettää aikaa toisten seurassa.

Lisäturvallisuutta tuo turvarannekkeet. Lepolantien palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa.

Lepolankadun palvelukodissa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan mahdollisimman itsenäisesti ja monipuolisesti kodin arkea.

KUNTOUTUS MUKANA KAIKESSA TOIMINNASSA

Kuntoutus elää Lepolankadun palvelukodin kaikessa toiminnassa.  Jokaista ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista ohjaa fysioterapeutti asukkaalle soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Yhdessä harjoittelu ja tekeminen virkistää sekä motivoi liikkumaan.

Toimintakykyä tuetaan yksilöllisen suunnitelman ja mielekkään arjen toimintojen lisäksi yhdessä suunnittelemalla ja toteuttamalla erilaista viriketoimintaa ympäri vuoden

TERVETULOA TUTUSTUMAAN KOTIIMME!